Ebru Şallı, eşi Harun Tan’ı öve öve bitiremedi harun tan yaşam öyküsü harun tan biyografisi kim kimdir doğum tarihi 1548629338 1548629338 ebrusalliesiharuntanioveovebitiremedi5c4e355dc096cebrusalliesiharuntanioveovebitiremedi5c4e355dc096c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberesimmmm&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg Ünlü manken Ebru Şallı, eşi Harun Tan’ın işine ve giyimine hiçbir süre karışmadığını belirterek şunları söyledi: “Harun beni hiç kıskanmıyor diye bir şey yok lakin 10 yıldır beraberiz, müşterek güven söz konusu Ben zaten fazla fazla defileye çıkmıyorum Harun, ’modern kadın, çalışan bayan, modellikten de geliyorsa ara sıra böyle defileye çıkabilir’ diye düşünüyor Öteki erkeklerin bana beğeniyle bakmaları Harun’u gururlandırıyor Yan bayanın beğenilmesi onu onore ediyor Çünkü zaten kendine ölümsüz özgüveni olan bir erkek Ebru Şallı, tokalarının fazla ilgi çektiğini belirterek “Kadınlar yolda çevirip nereden aldığımı soruyor Ama onlar benim Ebruli adını verdiğim koleksiyonumdan Yani kendi tasarımım dedi