Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ebru şallı ile keyifli bir sohbet

ebru şallı ile keyifli bir sohbet
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
ebru şallı ile keyifli bir sohbet 'SABAH UYANDIĞIMDA BENİ BEĞENİR' 1548617275 1548617275 ebrusalliilekeyiflibirsohbet5c4e063f5b244ebrusalliilekeyiflibirsohbet5c4e063f5b244 http:geccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberebrusalli2121&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EBRU ŞALLI, DOĞALLINI KAYBETMEK İSTEMEDİĞİNİ, ÇÜNKÜ KENDİSİNE DOĞALLIĞIN DAHA ÇOK YAKIŞTIĞINI SÖYLEDİ: Podyumların en sportmen isimlerinden Ebru Şallı, doğallını kaybetmek istemediğini, çünkü kendisine doğallığın daha fazla yakıştığını söyledi: Eşim ve arkadaşlarım beni makyaız daha güzel bulduklarını, o halimle daha küçük göründüğümü söylerler Ben de kendime hafif makyajları yakıştırıyorum zaten Örneğin sabah uyandığımda Harun beni fazla beğenir' ilk kez model ve çekicilik kraliçesi olarak hayatımıza girdi Bunu, yaptığı yemek yemek programları ve yazdığı kitaplar izledi Fit edinmek için başladığı pilates alanında uzmanlaştı, fazla geçmeden de profesyonel bir eğitmen olup çıktı Hello! objektifine pilates yaparken poz veren Ebru Şallı, spor tutkusunu ve özel hayatını da anlattı Pilates siz hamileyken hayatınıza girdi Sonra evde kendi stüdyonuzu kurdunuz Eğitmen olma hikayesi nasıl başladı? Pilatese gebelik döneminde mat pilates yani minder üzerinde esneme egzersizleri ağırlıklı başladım Kendime, bedenime fazla yakıştırdım; benzeri vücudumla pilatesin bütünleştiğini hissettim Beren doğduktan sonra daha sık yaptım ve reformer pilates yani makineyle yapılan pilatesle tanıştım 4,5 yıldır pilates yapıyorum 1,5 sene önce kendi kendime düşündüm, 'Pilates eğitmensiz olmuyor, ben bu sporu daha profesyonel öğrenmeliyim' dedim Hatta hoca olmaya karar verdim Dünyanın en iyi pilates okulu olan Stott Pilates’e başvuruda bulundum Türkiye’de, Amerika’dan gelen dünyanın en iyi 10 pilates eğitmeninden biri olan Lesli Breavman ile egzersiz şansı yakaladım 1,5 ay boyunca, günde sekiz saat vücut yapısı ve teori dersleri de dahil her gün çalıştık Benimle beraber Türkiye’den dört pilates eğitmeni daha vardı Sonrasında ileri düzey eğitimimi de eşimin tenis kulübünde tamamladım Wayne ile yine çok keyifli ayrıca mat pilates hem de reformer pilates eğitimini yaptım Keza bu eğitmenliği aldıktan sonradan bir pilates DVD’si hazırladım Wayne, Jennifer Lopez’in de hocası Amerika’da çoğu ünlüyle çalışıyormuş Jennifer Lopez de bunlardan biri Kendimce çok cool ve başarılı bir eğitmen Pilates’in size faydası ne oldu? Vücudum çok daha güçlendi ve sıkılaştı Önceden de inceydim fakat kas oranım vejetaryen olmama karşın derhal çok daha fazla, hem de fitim 'Pilates tam Türk kadınına göre' diyorsunuz Muhakkak Türk kadınları için çok büyük bir spor dalı Karın ve kalça ağırlıklı egzersizler var çünkü Eşiniz de pilates yapıyor Onun aklını nasıl çeldiniz? Harun da (Tan) son üç yıldır pilates yapıyor Zaten tenise de devam ediyor Fakat pilatesi çok sevdi Beraber de yapıyoruz, çok zevkli oluyor tv8’deki programınızın öteki kuşaklardan farkı nedir? tv8’deki programım hafta içi her gün 1020’de naklen yayın pilatesle başlıyor Bu programın misyonu, insanları pilates yapmaya yol göstermek ve çocukları, bebekleri olan annelere özel besleyici tarifler saptamak, güzellik ve modadaki yenilikleri peşine düşüp takip etmelerini temin etmek Her şeyden önemlisi de son derece artı enerji veren bir program Amacım insanların hayata mutlulukla, gülerek bakmalarını temin etmek Televizyona epey ısındınız Orada olmanın heyecanı, zevki doğrusu farklı İnsanlara varmak ve onları yararlı bir şeylere yönlendirmek çok hoşuma gidiyor Uzun süredir yemek yemek tariflerimle ekranlardaydım Şimdi pilatesi de ekledim Kendimce çok hoş oldu id Mucize selülit reçeteniz işe yarıyor mu? Siz selülitleriniz ile başa çıkmak için bugüne kadar neler yaptırdınız? Selülit reçetesi, aslında mükemmel ve kuvvetli bir antioksidan bombardımanı Dinç yiyip, hareketli olan ve spor yapan kadınlarda selülitin daha az olduğu, hatta olmadığı elbette içten Ben yaptığım spora ve dürüst beslenmeme borçluyum bunu Ama LPG’yi fazla seviyorum; masaj gibi olduğu için zaman zaman giderim Evliliğinizi nasıl bir enerjiyle yaşıyorsunuz? Evliliğimizi ayakta yetişmek için tabii ancak emek harcıyoruz Fiilen herhangi bir baskı olmadan doğal yaşıyoruz Birbirimize son derece hürmet duyuyoruz O, benim işime, kariyerime, bana hürmet duyuyor Ben de ona son derece hürmet duyuyorum ve fazla güveniyorum Biz esasında bir elmanın iki yarısı gibiyiz Sevgisiz, aşksız hiçbir ilişkinin yüreyeceğine inanmıyorum Birbirimizden tek beklentimiz sevgi, alaka ve aşk Her iki taraf da hâlâ ilk günkü gibi birbirine özen gösteriyor mu? Heyecanı ayakta yakalamak için birbirinize gösterdiğiniz alaka, aşkınıza, sevginize harcadığınız emek, karşılıklı özveri çok manâlı Biz birbirimiz için her şeyi yapabiliriz Aşk bence emek ister, aşk sadakat ister Aşkı refah ve ahenk içinde yaşıyorsan, işte o süre içten yoldasın İşte ben bu yolu buldum Doğrusu mutlu ve sakin misiniz? Elbette sakin ve mutluyum Hayata artı görünüm açım bundan böyle benim hayat felsefem oldu Evrene defalarca artı enerji gönderiyorum Dolayısıyla ben de pozitif oluyorum Beni yoran ve olumsuz enerji veren insanlardan başlıca uzaktan durmaya çalışıyorum Tabii oysa ben de sinirlenebilirim, bu çok sıradan Bu süreçte eşinizin hangi özelliklerini keşfettiniz? Kararlı davranışları var, güvenilirdir, olgundur Kariyerimi bu noktaya getirmemde en büyük nedenlerden biri Harun’dur Çünkü benim her şeyimi destekledi İnsan aşık oluyor, seviyor, alışıyor, heyecan yaşıyor Bizim üç yıllık bir flörtümüz oldu ve evlendik Evlendikten daha sonra, 'Biz daha ne dek sevebiliriz?' diyoruz İnsan birbirini tanıdıkça veya birbirine olumlu şeyler döndükçe, daha fazla bağlanıp, aile olduğunu anlıyor Daha Sonra çocuk oluyor, başka şeyler hissetmeye başlıyorsun ara sıra baş başa kalıp flört gibi yaşıyorsun Ben Harun’u flört zamanından daha çok seviyorum Coşku da yaşıyorum Onunla ara sıra öğlen yemeğinde buluşuyoruz, konuşuyoruz Size sürpriz yapmayı seven bir eşiniz var Eşiniz sizin için ne yapsa fazla mutlu olursunuz? Harun ince bir insan Beraberliğimizin 10’ncu yılı Sevgi ve aşk beraberliği oldu Biz tanıştığımızdan beri her ayın 13’ünde birbirimize mektup, kart ve aşk notlarını bırakırız Harun, benim aradığım bir yemek yemek kitabını bulur Ufak şeyler fakat insanı çok mutlu ediyor Harun’un hobilerine saygı duyuyorum Yurt dışındaki turnuvalarda ona eşlik ediyorum Haberi yokken bu turnuvaları organize ediyorum Sahiden bütün bunlar ilişkiyi ayakta tutuyor Pınar Altuğ’un doğum koçusunuz Pınar benim yakın arkadaşım Maşallah fazla dar bir gebelik geçiriyor Ben gebelik sürecini daha önce yaşadığım için ona bazı konularda veri veriyorum, tümü bu Tabii oysa hoş bir kız bebek bekliyoruz 'Normal halimi daha güzel buluyorum' diyorsunuz Eşim, ailem, arkadaşlarım ve yakınlarım beni makyaız daha güzel bulduklarını ve daha ufak göründüğümü söylerler Ben de kendime hafif makyajları yakıştırıyorum Sabah uyandığımda Harun beni fazla beğenir Dr Murad’tan dinç çekicilik konusunda tam puan aldınız Neler hissediyorsunuz? Bu natürel ama benim için fazla önemli Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü dermotolog Dr Murad’ın medikal spa’sına gösteri edildim ve orada fazla güzel bir hafta geçirdim Beni fiilen çok iyi ağırladılar Onun tarafından incelenip kontrollerimin yapılması beni fazla mutlu etti Ayrıca beden yaşımın 21 çıkması natürel ama süperdi Kendimi fazla uğurlu hissediyorum