Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Şallı'dan şok itiraf!

Ebru Şallı'dan şok itiraf!
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ebru Şallı'dan şok itiraf! ebru şallı, itiraf, yemek yemek kitabı, yeni kitabı, haberleri, Güzelliği ve yaptığı her işle alkış kazanan Ebru Şallı şok bir itirafta bulundu Melek'ler 1548658220 1548658220 ebrusallidansokitiraf5c4ea6312ee0debrusallidansokitiraf5c4ea6312ee0d ebrusallidansokitiraf5c4ea6312ee0d Yeni yemek yemek kitabını piyasaya süren eski manken Ebru Şallı acayip bir itirafta bulundu Plates DVD'lerinden sonra Ebru'nun Mutfağından isimli yemek yemek kitabını Salı günü çıkartacak olan Ebru Şallı, “Yemek Yemek kitabım çıkıyor Bugün'ün haberine tarafından, 30 dakikada pişen sağlıklı yemekler İçinde 300'e yakın betimleme var Ayrıca sıhhat ayrıca de lezzetten imtiyaz vermedimdedi HARUN TEKRAR TEKRAR BENİM YEMEKLERİMİ YEREvde yemek yapmaktan keyif aldığını belirten Şallı sözlerine şöyle devam etti: Evde yemekleri ben yapıyorum Harun benden başkasının yemeğini yiyemiyor 12 yıldır birlikteyiz ben yapmadığım zaman aç kalır yine de başkasının yaptığı yemeği yemez En fazla yeşil mercimek yemeğini fazla sever Yemeği yaktığımda olmadı değil Azıcık pratiğim yarım saat içinde üç çeşitlilik yemeyi çıkartırım Ara Sıra de iki kere tuzlu koymuşluğum olmuştur PARS HİÇ BÜYÜMESİN İSTİYORUMBeren'den sonra aileye katılan Pars'ı emzirmeye devam ettiğini gösteren Şallı, “6,5 ayı doldurduk Emzirmeye devam ediyorum fakat ağır ağır ilave gıdalara başladık Parsı'da bundan böyle sofraya oturtuyorum Ilk 6 ay anne sütü verdim Hiç büyümesini istemiyorum O bebek kokusu fazla hoş Beren'in biraz kıskançlıkları olmaya başladı İki çocuk yetti Bebek konusu kapattık “  

858,496Konular
982,156Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt