Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Şancı karnına saplanan ağrıyla hastaneye koştu!

Ebru Şancı karnına saplanan ağrıyla hastaneye koştu!

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
ebru_sanci_karnina_saplanan_agriyla_hastaneye_kostu_1659861500_8507.jpg

Futbolcu Alparslan Öztürk'ün manken eşi Ebru Şancı üzen haber geldi. Ünlü isim geçtiğimiz günlerde karnına saplanan ağrıyla apar topar hastaneye kaldırıldı. Şancı yaşadığı dehşet dolu dakikaları sosyal medyada hesabından anlattı.

Eski manken Ebru Şancı, son olarak hastane yatağından bir paylaşım yaparak sevenlerini korkuttu. Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Şancı 20 gündür ortalarda yoktu. Ebru Şancı başına gelenleri geçtiğimiz gün takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

2os2c_1659862647_981.JPG
ebru şancı hastanelik oldu

"Doktorların kıymetini bilin" diyen Şancı karnına saplanan ağrıyla baş edemeyince hastaneye koştu. Bağırsakları düğümlenen Şancı'ya hemen müdahale edildi.

8 KİLO VERDİ

Ebru Şancı yaşadıklarını "İlk geldiğimde şiddetli kusmadan akciğerime pıhtı kaçmış. Bir de o endişe verdi şaka maka gidiyordum. Çok tehlikeli onun için 15 gündür Instagram'da yokum bedenim iyileşti ama ruhum iyileşmedi. Çok korkutucuydu. 5 gece hastanedeydim göbek deliğimden girdiler bağırsakları kestiler. Zayıflamamın sebebi 15 gün sıvıyla beslenmem. 8 kilo verdim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber'in halay paylaşımları sosyal medyayı salladı!