Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EBRU YAŞAR Evlenmek İStiyormuş

EBRU YAŞAR Evlenmek İStiyormuş
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
EBRU YAŞAR Evlenmek İStiyormuş 1548621612 1548621612 ebruyasarevlenmekistiyormus5c4e1730f18f2ebruyasarevlenmekistiyormus5c4e1730f18f2 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberartik&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EBRU YAŞAR, YENİ ALBÜMÜ 'SENİ SEVİYORUM'U AVRUPA MÜZİK ETİKETİYLE PİYASAYA ÇIKARDI Albümle birlikte imajını da yenileyen meşhur şarkıcı, ilginç dahası iddiada bulundu: 'Ben estetiği kadına yakıştırıyorum Benden daha sonra da burun estetiğinin patladığına inanıyorum Bir Deniz Akkaya, dahası benim için derler bunu' Yeni albümünüz şanslı olsun Albüm, ismini İsmail YK ile düet yaptığınız parçadan alıyor, yok mi? Evet, İsmail YK bir sürpriz yaparak bu şarkıyla bana destek oldu Şarkıyı verdiğinde benimle düet yapacağını düşünmemiştim, bu düşünce ortaya çıktığında fazla heyecanlandım Sonuçta çok hoş oldu Ilk klibi de bu şarkıya çektik Ses renklerimiz, tarzımız az da olsa birbirine yakın İsmail’in kendine has bir tarzı olduğuna inanıyorum Uçuk, bununla beraber duygusal ve cesur Herkesin söyleyemediğini söylüyor O yüzden önce 'Onun yaptığı şarkı bende durur mu' diye düşündüm Ama iyi bir alıştırma çıktı ortaya O da 'Beyaz Show'a konuk olduğunda 'İyi oysa ben okumamışım, Ebru Yaşar okumuş bu şarkıyı' dedi Aşk şarkısı mı bu? Hasret şarkısı Bu şarkının içinde kendimi buldum Ben memur kızıyım, babam polisti Gurbeti, özlemeyi, beklemeyi ve bekletilmeyi pek iyi biliyorum ki En iyi tanıdığım duygu ayrılık acısı Bu kaçıncı albümünüz ve albümden neler bekliyorsunuz? Dördüncü galiba Albümüme fazla güveniyorum, ekonomik krize karşın çok umutluyum Hangi müzisyenlerle çalıştınız bu albümde? İsmail YK, Sinan Akçıl, Ersay Üner ve Ali Tekintüre ile çalıştık Nazan Öncel, Sezen Aksu gibi ressam isimlerin şarkıları neden yok? Gerek duymadım Onların yaptığı şarkıları da fazla seviyorum lakin bu albümde denk gelmedi İleride olursa, içinden gelerek okurum Babanızın polis olduğunu söylediniz Polis konserlerine de çıkıyorsunuz o süre? Çıkıyorum Polisler beni fazla sever zaten Babam polis merkezi amiriydi, annem memurdu Sabahları uyandığımda yanımda annem de babam da olmuyordu Ben de karakola iniyordum Saçlarımı polisler örüyor, yemeğimi yedirip beni okula gönderiyorlardı Niye polislerle ilgili hiç şarkı yapmadınız? Ben bu işi ticaret olarak görmüyorum Onların içinde yetiştiğim için duygularını böylece iyi anlıyorum ancak Babanız sizin de polis olmanızı istemedi mi? Yan istedi Ben zaten şarkıcı olmasaydım polis olacaktım Polislik sınavlarına girmiştim, tam o sıralar bana albüm teklifi geldi Kaset çıkarma işi ağır bastı lakin bu olmasa belli polis olacaktım Hemen memleketin neresinde atama yapıyordum, Allah bilir id Nasıl keşfedildiniz peki? Çok tesadüfi bir şekilde Eskişehir’deydik Konservatuvar imtihanına girmek için İstanbul’daki halamın yanına geldim Halamın alt komşusunun iki oğlu vardı Oğullarının da müzik stüdyoları varmış ve yeni ses arıyorlarmış Gittim stüdyolarına, iki şarkı söyledim Kulaklarına inanamadılar! Anında benimle bağlantıya geçtiler fakat anlaşma imzalamadılar yaşım ufak diye Burhan Çaçan’ın menajeri de onların çok yakın arkadaşlarıymış Bu yüzden beni Burhan görüp kapmasın diye kaçırdılar Lakin menajeri, Burhan Çaçan’a benden bahsetmiş Bir zaman sonra Burhan Çaçan aradı ve 'Kızım baş dururken ayakla alıştırma, gel' dedi Gittim, sesimi dinledi ve anında anlaşma gerçekleştirmek istedi 'Ne şartlarda çalışmak istiyorsanız kabul, yeter oysa albümü biz yapalım' dedi ve böylece başladı süreç Evlilikle ilgili ne düşünüyorsunuz? Evlenmek istiyorum artık! Evlilik kurumuna fazla önem veriyorum Evlendiğim zaman da ömür boyu sürsün istiyorum Çocuk özlemi var mı peki? Elbette var Angelina Jolie gibi imkanım olsa ben de yedi tane çocuk yapardım, evlat da elde etmek isterdim şu anda da böyle bir şey yapabilirsiniz Evet fakat evlat edindiğim çocuğu aile ortamında yetiştirmek isterim Bunun için de evlenmem gerekli diğer taraftan önce kendi çocuğumu doğum yapmak istiyorum Evlatlık daha sonra Evleneceğiniz erkek nasıl biri olmalı? veya önce şunu sorayım; hiç aşık oldunuz mu? Oldum natürel ki 'Seni seviyorum' dediğin süre hissettiğin fazla güzel bir duygu Zaten artist insan hissi olur, usta insanın sevmemesi imkansız Aşksız hayat olmaz Aşkı batmış batmış yaşarım Erkek profiline gelince, vicdanlı, iyi niyetli, esprili, rahatça konuşabileceğim erkeklerden hoşlanıyorum Bunun yanında diğer taraftan yakışıklı olursa, yeme de yanında yat! Para manâlı mi sizin için? Yaşayabileceğin kadar kayda değer Evleneceğim erkeğin en azından benim parama fakir olmaması gerekir, yoksa onun ne dek parası olduğu hiç kayda değer yok Ben zaten kendi paramı kazanıyorum Evlilik iyi günde fena günde birlikte olmaksa, bende varsa ona veririm onda varsa bana verir zaten Çalışmayan, üretmeyen insanı sevmem Kazancının ne olduğu kayda değer yok ama mutlaka bir işi olmalı Oyunculuk yapmayı düşündünüz mü hiç? Vaktinde fazla oyunculuk teklifi aldım lakin ben şarkıcılığımın ön planda olmasını istiyorum Tabi bu oyunculuk yapmayacağım anlamına da gelmez Senaryoya göre oynayabilirim Niçin olmasın? BENDEN DAHA SONRA BURUN ESTETİĞİ PATLADI n Estetiğe karşısında olduğunu söyleyenler bazen karşımıza estetikli çıkıyorlar Siz de estetik yaptırdınız Bu konuya nasıl bakıyorsunuz? Hangi kadın güzel almak istemez ancak? 'Ben kendimi güzel bulmuyorum' diyen bayan yalan söylüyordur Ben estetiği kadına yakıştırıyorum Benden sonradan da burun estetiğinin patladığına inanıyorum Bir Deniz Akkaya, bundan başka benim için derler bunu geccecom  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt