Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebru Yaşar isyan etti: Demet Akalın bana hediye almasın!

Ebru Yaşar isyan etti: Demet Akalın bana hediye almasın!
0
102

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
ebru_yasar_isyan_etti_demet_akalin_bana_hediye_almasin_1572171708_9847.jpg

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, küstüğü meslektaşlarına hediye alarak gönüllerini kazanmaya çalışan şarkıcı Demet Akalın'a göndermede bulundu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın son zamanlarda küs olduğu meslektaşlarına hediye alarak gönüllerini kazanmasına ilişkin aralarında gerginlik olduğu bir başka meslektaşı Ebru Yaşar, çarpıcı açıklamalarla sosyal medyayı ilgi odağı oldu.

O064D_1572171545_6462.jpg

MADDİYAT VARSA ÇIKAR VAR!

Yaşar,“Maddiyatın girdiği işler, çıkara döner” diyen şarkıcı, “Keşke baştan öyle servet değerindeki saate tenezzül etmeselerdi. Demet sakın bana pahalı bir hediye almasın. Küçük şeyler beni mutlu etmeye yeter de artar” şeklinde konuştu.

gTuS7_1572171741_2642.jpg

EBRU YAŞAR NETFLİX'E DAHİL OLDU!

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, bu zamana kadar şarkıları ile gündeme gelmişti. Sinema sektörüne kaymak isteyen Yaşar, dünyaca ünlü dijital dizi ve film platformu Netflix’le sinema filmi için anlaşma yaptı.

413u7_1570261891_9558.jpg

Ebru Yaşar,“Çok farklı bir sinema filmi için Netflix’le anlaştım. Detaylar hakkında konuşmak için erken, fakat anlaşmayı sağladık. Buradan da Netflix’in yetkilileri ile görüşmeye gidiyorum zaten. Dünyanın en büyük dijital platformunda yer alacağım için çok heyecanlıyım”şeklinde konuştu.

858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt