Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ebru Yaşar üzerinde servet taşıdı! Altın kaplama elbisesi olay oldu

Ebru Yaşar üzerinde servet taşıdı! Altın kaplama elbisesi olay oldu

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

Önceki akşam Bodrum'da hayranlarıyla bir araya gelen şarkıcı Ebru Yaşar'ın altın detaylı elbisesi sosyal medyaya damga vurdu.

"Ben Ne Yangınlar Gördüm", "Kalmam" ve "İçime Ata Ata" gibi birbirinden hit parçalarla adından söz ettiren şarkıcı Ebru Yaşar, geçtiğimiz gün Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Sahne şovu ile hayranlarına müzikal bir şölen yaşatan Yaşar'ın hem şarkıları hem de elbisesi sosyal medyayı salladı. 

L7jph_1662883223_294.jpg
Ebru Yaşar

Mitolojik desenli özel dikim bir elbise giymeyi tercih eden ünlü şarkıcının elbisesinin göğüs kupunda 14 ayar altından yapılan 80 adet yaprak dikkat çekti. Zarif görüntüsüyle hayranlarından tam not alan Yaşar'ın tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

19S2D_1662883104_6253.jpg
Ebru Yaşar altın elbisesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Masterchef'te skandal hata! İtalyan şef Danilo açıkladı: Günah

Similar threads

Eskişehir’de orman kurma projesiyle son vakitlerde daha da dikkat çeken Ebru yaşar, Bodrum Antik Tiyatro'da sahne aldı. Ünlü müzikçi, hem müzikleri hem de elbisesi ile adeta büyüledi. 14 ayar altından 80 yapraklı elbise Fırat Kaplan imzalı mitolojik desenli elbise ile seyircisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ebru Gündeş'in led ışıklı elbisesi ebru gündeş led ışıklandırılmış elbise modeli ebru gündeşin led aydınlatılmış elbisesi Evet Melek'ler, şimdi size Ebru Gündeş'in sıradışı ve epeyce bambaşka ve farklılığının yanı sıra da garip bir şıklığı olan led ışıklandırılmış elbisesini sunuyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar'ın Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut ile ortak projesi olan "İçime Ata Ata" şarkısı kısa sürede müzik listelerini alt üst etti. Birçok kişi şarkının sözlerini öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte, müzik severlerin beğenisini kazanan Burak Bulut & Ebru Yaşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Arabeskin yıldızlarından biri olan Ebru Yaşar ve Yeşilçam filmlerinin efsane oyuncusu Bahar Öztan arasındaki benzerlik hayranlarını şaşırttı. İkilinin yan yana olan fotoğraflarını görenler ayırt etmekte zorluk yaşadı. Son olarak söz ve müziğinin Bilal Sonses'e ait olan Kalmam şarkısıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Geçtiğimiz gün bayram için soluğu Batum'da alan Hülya Avşar, sahne performansıyla hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Siyah bir elbise giymeyi tercih eden Avşar'ın milyonluk küpeleri ise çok konuşuldu. Ünlü şarkıcı Hülya Avşar, Kurban Bayramı'nın ilk gününde Batum'da sahne aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt