Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ebru yaşar

ebru yaşar
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ebru yaşar Ebru Yaşar'ın merakla beklenen yeni albümü SEVİYORUM SENİAvrupa Müzik markasıyla müzik marketlerdeki yerini aldı 2 yıl aradan sonradan müzik severlerle buluşmak için gün sayan Ebru Yaşar hem yeni şarkıları hem de yeni imajı ile sürprizlerle dolu bir albüm hazırladı 1549258007 1549258007 ebruyasar5c57cd1c6ed4eebruyasar5c57cd1c6ed4e http:wwwdiyemediklerimcomimagesstatusiconwolerrorgifBu fotoğraf bitmiş boyutlandırılmıştır Resmin tam halini bakmak için buraya tıklayın Ana resim 600x595 boyutlarındadır xfUid21549258007 1549258007 ebruyasar5c57cd1c8265cebruyasar5c57cd1c8265c http:i34tinypiccom29go9cyEbru Yaşar albümünde İSMAİL YK ile muhteşem bir düete imza attı Ebru Yasar aynı şirketteki ressam arkadaşı İSMAİL YK'dan aldığı, söz ve müziği İsmail YK'ya ait olan SEVİYORUM SENİisimli slow şarkı çoktan fazla konuşulmaya başlandı Yaptığı albümlerle müzik sektöründe fırtınalar estiren ve en fazla satan albümler listesinin zirvesinden inmeyen İsmail YK, EBRU YAŞAR ile keza düet yaptı hem de uzun zaman dillerden düşmeyecek olan bu şarkının klibin de oynayarak yardım oldu Türkiye'nin en önde gelen yönetmenleri Deniz Akel ve Ayşe Ersayın'ın 60 karakter bir ekiple 3 farklı mekanda, 30 saat kesintisiz süren bir egzersiz ile 16 mm film formatında çektiği bu özel video klip müzik kanallarında yayınlanmaya başladı Albümün kapak fotoğraflarını ise Ajda Pekkan kliplerinden daha sonra birincil kere karşılıklı bir çalışmaya imza atan Deniz Akel ve Ayşe Ersayın birlikte çekti 10 şarkının yer aldığı Seviyorum Senialbümünde Ebru Yaşar, yaptıkları şarkılarla sektöre damgalarını vuran son dönemlerin en genç ve en iyi aranjörleri Sinan Akçıl, Erhan Bayrak, Caner Yokuş ve Suat Aydoğan ile çalıştı Albümde hem bir dönemin dillerden düşmeyen Ateşim Var Külüm Yoktürküsü Suat Aydoğan'ın yepyeni düzenlemesi ve Ebru Yaşar'ın yorumuyla tekrar hayat buldu Şarkı Listesi: Seviyorum Seni Laf & Müzik: İsmail YK Eğer Söz & Müzik: Ersay Üner Yalan Laf & Müzik: Sinan Akçıl Alkışlıyorum Laf & Müzik: Sinan Akçıl Gördüm Söz & Müzik: Sinan Akçıl Ateşim var Külüm Yok Söz & Müzik: Recep Suat Sayın Kararsızım Söz & Müzik: Sinan Akçıl İçime Çeke Çeke Söz & Müzik: Sinan Akçıl Ölesim Geldi (Evlendi) Laf: Ali Tekin Türe Beste: Yavuz Taner Durmuş Seviyorum Seni (Karaoke) Laf & Müzik: İsmail YK ​  

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,985Kullanıcılar
melihscelSon üye
Üst Alt