Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ebruli - Gulben Ergen..

Ebruli - Gulben Ergen..
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kerbela oldu yurek elden gidiyor mu
Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu
Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu
Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu

Bir cekene sordum
Dedimki aşk rengini soyle
Dediki alacalı bazen de ebruli
Bir icime sordum dedimki doğruyu soyle
Dedi ki rengi gece bu sevda ebruli

Similar threads

Gulben Ergen Kurşuni Şarkı Sozu Gulben Ergen Kurşuni Şarkı Sozleri Kerbela oldu yurek elden gidiyor mu? Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu? Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir cekene sordum Dedim ki aşk rengini soyle Dedi ki alacalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Kerbela oldu yurek elden gidiyor mu? Sebebim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir hata deme sakın bize yakışıyor mu? Ecelim oldu bu can sensiz yaşıyor mu? Bir cekene sordum Dedim ki aşk rengini soyle Dedi ki alacalı Bazen de ebruli Bir icime sordum Dedim ki doğru soyle Dedi ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Ozgun Biz Ayrıldık Zor gecelerde ıslak hecelerle Bir şarkı olsam derdimi anlatan Aşk hasretiyle yasak bedeninde Bir ışık olsam icini aydınlatan Yok diyor ne bir soz yarım kalan Yolu yok diyor inanması zor ama Yok diyor seninle olmaz inan Sonu yok diyor gel otur derdine yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Rafet El Roman ile birlikte Aşkı Virane şarkısını seslendiren Yusuf Guney bir album cıkarttıBu albumun tanıtımını Burada yapmıştımBen albumu dinledim ve cok beğendimŞimdi de sizlerle şarkı sozlerini paylaşıyorumimagesyusufguneybirsevdamasalisarkisozleri5adaef4254774gif Heder Oldum Aşkına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt