Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ebul vefa Duası

Ebul vefa Duası
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hz Ebul vefa Duası
Ebul vefa Hazretlerinin Duası

Ya Allah

Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir dehşet için 'lailaheillallah' ı,

Her üzüntü ve endişe için 'maşa'allah'ı,

Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı,

Şaşırtıcı her şey için 'subhanallah'ı,

Her bir günah için 'estağfirullah'ı,

Her darlık için 'hasbiyallah'ı,

Her musibet için 'inna lillahi ve inna ileyhi raciun'u,

Her bir kaza ve kader için 'tevekkeltu alellah'ı

Her bir itaat ve ayaklanma hareketi için 'la havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim'i, hazırladım

Ey Rabbım! Bize arttır da eksiltme, bizi şereflendir de hor ve hakir kılma, bize ver de mahrum bırakma, bizi seç de üzerimize ihtiyar etme

Bizden razı oluver bizden kabul eyle

Ey Kerem sahibi!

Ey esirgeyenlerin en merhametlisi! Duamı kabul eyle

Hamd alemlerin Rabbın'a mahsustur *

Similar threads

EBUL VEFA HZ'NİN DUASI Ya Allah! Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için 'lailaheillallah' ı, Her keder ve üzüntü için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Hayret verici her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için 'estağfirullah'ı, Her darlık için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Hz Ebul vefa Duası Ebul vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah Dunya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku icin 'lailaheillallah' ı, Her keder ve uzuntu icin 'maşa'allah'ı, Her bir nimet icin 'elhamdulillah'ı, Hayret verici her şey icin 'subhanallah'ı, Her bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Ebul Vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah! Ebul Vefa Hz’nin Duasi Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için ‘lailaheillallah’ ı, Her keder ve üzüntü için ‘maşa’allah’ı, Her bir nimet için ‘elhamdulillah’ı, Hayret verici her şey için ‘subhanallah’ı, Her bir günah için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Ebul vefa hz'nin duası Ya Allah! Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için la ilahe illallahı, Her üzüntü ve üzüntü için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Hayret Verici her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için 'estağfirullah'ı, Her darlık için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt