Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ebul vefa hz.'nin duası

Ebul vefa hz.'nin duası
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ebul vefa hz'nin duası Ya Allah! Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için la ilahe illallahı, Her üzüntü ve üzüntü için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Hayret Verici her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için 'estağfirullah'ı, Her darlık için 'hasbiyallah'ı, Her musibet için 'inna lillahi ve inna ileyhi raciun'u, Her bir kaza ve felek için 'tevekkeltu alellah'ı Her bir itaat ve ayaklanma hareketi için 'la havle vela guvvete illa billahil aliyyul aziim'i, hazırladım Ey Rabbım! Bize arttır da eksiltme, bizi şereflendir de hor ve hakir kılma, bize ver de mahrum vazgeçme, bizi seç de üzerimize yaşlı etme Bizden razı oluver bizden kabul eyle Ey Kerem sahibi! Ey esirgeyenlerin en merhametlisi! Duamı kabul eyle Hamd alemlerin Rabbın'a mahsustur  

Similar threads

EBUL VEFA HZ'NİN DUASI Ya Allah! Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için 'lailaheillallah' ı, Her keder ve üzüntü için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Hayret verici her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için 'estağfirullah'ı, Her darlık için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
295
Hz Ebul vefa Duası Ebul vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir dehşet için 'lailaheillallah' ı, Her üzüntü ve endişe için 'maşa'allah'ı, Her bir nimet için 'elhamdulillah'ı, Şaşırtıcı her şey için 'subhanallah'ı, Her bir günah için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Hz Ebul vefa Duası Ebul vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah Dunya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku icin 'lailaheillallah' ı, Her keder ve uzuntu icin 'maşa'allah'ı, Her bir nimet icin 'elhamdulillah'ı, Hayret verici her şey icin 'subhanallah'ı, Her bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Ebul Vefa Hazretlerinin Duası Ya Allah! Ebul Vefa Hz’nin Duasi Dünya ve ahirette karşılaşacağım her bir korku için ‘lailaheillallah’ ı, Her keder ve üzüntü için ‘maşa’allah’ı, Her bir nimet için ‘elhamdulillah’ı, Hayret verici her şey için ‘subhanallah’ı, Her bir günah için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
299
858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt