Ece, 4 kişiyi kovdu! Yahu ece erken insanların ekmek parasıyla niye oynuyorsunece4kisiyikovdu5c4e843c94ea2gifalt :dil: :dil: :dil: işte gözönünde yer alan halk müziği böğle ekrana çıkınca kendilerini bişi sanıyolarece4kisiyikovdu5c4e843c98354alt Big Grin 1548649527 1548649527 ece4kisiyikovdu5c4e843cbd808ece4kisiyikovdu5c4e843cbd808 ece4kisiyikovdu5c4e843cbd808 ECE ERKEN’İN PROGRAMINDA YAYIMLANAN KLİBE RTÜK’TEN UYARI GELİNCE, 4 KİŞİNİN İŞİNE SON VERİLDİ ERKEN, ‘PROGRAMI ÇOCUKLAR DA İZLİYOR, TEPKİLER HAKLI’ DEDİ +0Ece Erken’in sunuculuğunu yaptığı ve atv’de ekrana gelen “Mavi Şekere RTÜK, müstehcen klip yayımlandığı için uyarı cezası verdi RTÜK’ün klipte kullanılan Trabzonlu bir şarkıcının “Yerim senin memelerini, kahve fincanı gibi, ıh ıh, ooh Nasıl dayanacaksın bu geceki sözlerini oybirliğiyle genel ahlaka tutarsız buldu RTÜK üyesi Mehmet Dadak ise kanala bununla birlikte gençlerin ve çocukların zihinsel gelişimini etkilemekten de ikinci bir suç oluşturan verilmesini istedi ve “Bahşedilen canice eksiktir Programda yayımlanan şarkının sözleri müstehcen unsurlar içermesinin yanı sıra, küfürlü sözcüklerle de batmış olup ahlaka aykırı unsurlar vardır Klibin yayını canlı yayın kazası olduğu savunulsa da programın içeriğinin evvelden hazırlandığı dikkate alındığında, böylesine bir klibin canlı yayında gösterilmesi, kaza olamaz açıklamasını yaptı Spiker Ece Erken şunları söyledi: “Bu video internette en çok tıklananlar arasında Normalde videoları izliyorum ama bunu izlememiştim Yayın devam etsin diye yayımlanan bir video, yayın akışında yoktu Ve bu konuya dikkat etmesi gereken 4 kişinin görevine son verildi Bundan sonradan daha itinalı olacağız ve bu gibi bir durumun tekrarı yaşanmayacak Klipte küfürlü kelimeler geçiyor, sahiden jurnal hayatta var olan laflar ama programımızı çocuklar da izlediği için ben de tepkileri haklı buluyorum id