Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ece Erken, Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Öldürdüğünü İddia Ettiği İsimleri Paylaşarak Yardım İstedi

Ece Erken, Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu Öldürdüğünü İddia Ettiği İsimleri Paylaşarak Yardım İstedi
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-2d9e0f32cbf51d5d5842bcd0c617a413d52e0ac8.jpg

Ünlü sunucu ve oyuncu Ece Erken, silahlı atakta kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu bugün toprağa verdi. Acılı eş Ece Erken, Instagram hesabından Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu öldürdüğünü argüman ettiği isimleri ifşa ederek yardım istedi. Ayrıyeten ünlü sunucu ambulansın 40 dakikada gelmesine de isyan etti.

Geçtiğimiz gün restoranında silahlı akına uğrayarak hayatını kaybeden Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bugün memleketi Rize'de son seyahatine uğurlandı.

Ece Erken, eşine veda ederken gözyaşlarını tutamadı ve 'Keşke onun yerine ben ölseydim.' bile dedi.

Acılı eş Ece Erken, hayat arkadaşı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu uğurladıktan sonra büyük ihtimalle hüznünü öfkeye dönüştürerek toplumsal medyadan isyan eden paylaşımlar yapmaya başladı.

Ve ambulansın 40 dakikada gelmesine, eşinin kan kaybından ölmesine, iki katil zanlısının yakalanmasına ve kelamda asıl zanlıların yakalanmamasına isyan etti.

İşte Ece Erken'in o yazdıkları:

Cundalı Yeşilköy Balıkçısı'na en yakın hastanenin otomobille uzaklığı yalnızca 5 dakika. Saat 00:20, trafik de yok ve ambulans 40 dakikada geliyor! Ve kocam kan kaybından ölüyor! Evvel soysuz, cani katillerin yakalanmasını, sonra da bu ambulansın gecikme sebebini istiyorum. Bulana kadar da peşini bırakmayacağım.

"İnsan hayatının değeri bu mu? International Acıbadem 5 dakikalık aralığa neden 40 dakikada geliyor?"

"İki zanlı yakalandı, pekala Ali Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman isimli zanlıların ise yakalanması için ne bekliyorsunuz? Bu gözü dönmüş katiller kocamı öldürdü! Hala neden yakalanmadılar?"

'Sorumlular kimler? Allah isteği için Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yardım istiyorum. Kamera kayıtları ortada. Kocamın kanı yerde kalmasın.'

"Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman"

'Bu soysuz şerefsizleri görenler, yardım yataklık yapanlar emniyete gitsin Allah isteği için.'

"Katil Kadir Yasak"

"Katil hem o 5 şahıstan oluşan soysuz hem de 40 dakikada gelen ambulans! Allahınızdan bulun, her gün dua edeceğim."

Ayrıyeten şu postu paylaştı:

Tanımı güç bir acı... Ece Erken de şu an çaresiz bir eş...

Bakalım bu tez ettiği isimlerle ilgili bir gelişme yaşanacak mı?

858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt