Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece Erken ve Davut Güloğlu Ayrılmışlar!!

Ece Erken ve Davut Güloğlu Ayrılmışlar!!
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ece Erken ve Davut Güloğlu Ayrılmışlar!! ece erken davut güloğlu ayrıldımı ece erken, davut güloğlu, ayrıldılar, izaç planları, birliktelikleri, 2011, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548647508 1548647508 eceerkenvedavutgulogluayrilmislar5c4e7c59125f3eceerkenvedavutgulogluayrilmislar5c4e7c59125f3 eceerkenvedavutgulogluayrilmislar5c4e7c59125f3 Sevgili melekler, İşte bir fos aşk daha!Ece Erken ve Davut Güloğlu ayrıldılar! Ne vakit birleşmişlerdi ki diyebilirsiniz meleklerİşte ilgili haberimiz; ece ve davut evleniyorlar Twitterda başlayan ve twitterda son bulan bu acayip aşk (!) hikayesinin bitişi,pek çoğumuza şaşırtıcı gelmedi açıkçası melekler! Pozitif sürmeyeceği en baştan varsayım edilen bu birliktelik yine twitterda Ece Erken'in düştüğü notlarla son buldu Ece ErkenTwitter'da başlayan, Twitter'da biter Hürmet duyup susuyorum Bitmiştiryorumunu yaparken Davut Güloğlu da Ne söylesem bilmiyorum, her şey gönlünce olsun Ben seninle yapamam Allah yolunu açık etsin Seni tanımak, yaşamak da bir sınav, byediye yazdı Ardından arkadaşlarıyla dertleşen Güloğlu, Yorgunum dostum, yoruldum artıkyorumunu yaptı Fakat atılan tweetler daha sonra silindi  

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt