Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ece Erkenle Tatlı Bir Sohbet

Ece Erkenle Tatlı Bir Sohbet
0
34

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ece Erkenle Tatlı Bir Sohbet ece erkenle sohbet AYAKÜSTÜ SORGU SUAL ECE ERKEN 1548611530 1548611530 eceerkenletatlibirsohbet5c4defcf55e51eceerkenletatlibirsohbet5c4defcf55e51 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabereceerken24eylul&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GÜNAYDIN KÖŞE YAZARI AYŞE ÖZYILMAZEL SON DÖNEMDE EVLİLİĞİNDEKİ ÇALKANTILAR SEBEBIYLE MAGAZİN GÜNDEMİNDEN DÜŞMEYEN ECE ERKEN'LE KISA BİR SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİ! * Ece Hanım, atv'deki yeni programınız 'Mavi Şeker' uğurlu olsun Lakin merak ettim şekerin mavisi nasıl oluyor? Niye mavi şeker? Birincisi üretim şirketimizin adı maviyle başlıyor İkincisi gözlerim mavi Sarı şekerlerden sıkılanlara mavi şeker veriyoruz! * Siz bu konulara o kadar girmek istemiyorsunuz fakat soracağım Her gün Tuncer Öztarhan'la evliliğinizle ilgili yeni bir haber çıkıyor Son durum nedir? Şu lahza bilmiyoruz, düşünme dönemindeyiz de diyebilirim Bizimki sekiz yıllık bir birliktelik, dışarıdan yorum gerçekleştirmek çok basit Ben bu ilişkiye çok emek verdim * Bu olaylarda bir pişmanlığınız var mı? Keşke özel hayatımız basına yansımasaydı * Peki siz nasıl etkilendiniz? İyi misiniz? Bu dönemde beş kilo verdim Yemek Yemek yiyemiyorum * Ramazan pidesi ne kadar? Bilmem! Çok zayıfladığım için oruç tutamıyorum Sahiden ekmeğin de ne değin olduğunu bilmiyorum çünkü ekmek de almıyorum * Evlilikte bir benzer olarak kendinize 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Kendime de eşime de 5 veririm Çünkü evlilikte hiç kimse 10 üzerinden 10 alamaz bence * yeniden ilişkilerinizde ne yapmazsınız? Olayları pozitif büyütmem nasıl olursa olsun * Bugünlerde sizi en iyi anlatan şarkı hangisi? Tarkan'dan 'Arada Bir' id * Kuaföre ayda 3 bin YTL harcadığınız haberleri çıktı, aylık masrafınız ne değin? bir defa kuaföre 3 bin YTL harcadığım yalan Çünkü; kuaförüm sponsorum zaten Yazılanların tersine de aylık masrafım fazla az Yemeklerimi annem yapıyor Ben cimri değil, tutumlu bir insanım * Evinizi de böyle mi aldınız? O konu da fazla yazıldı 12 yıldır çalışıyorum ve çalıştığım parayla 2002 yılında kendime bir konut aldım Yazılanlar yeniden dürüst değil, evimi kendi paramla aldım * teşekkürler, programınızda başarılar dilerim Ben teşekkürler  

858,470Konular
981,201Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt