Ece Gürsel ve Teoman bir süre önce hakkında olumlu konuşan Ece hemen ise Teomanı yerden yere vurdu 'O ALKOLİKLE İŞİM OLMAZ!' 1548639024 1548639024 ecegurselveteoman5c4e5b3619e53ecegurselveteoman5c4e5b3619e53 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberecegurselmanset&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ECE GÜRSEL, 'ÇOK BEĞENİYORUM' DEDİĞİ TEOMAN HAKKINDA BU DEFA SERT KONUŞTU: 'ONUNLA İŞİM OLMAZ ÇÜNKÜ ALKOLİK VE BENDEN KISA!' Geçtiğimiz günlerde Teoman'ı beğendiğini söyleyen Ece Gürsel, ünlü şarkıcının 'Belasını arıyor' sözüyle neye uğradığını şaşırmıştı Bu cümlenin aşağı kalmak istemeyen seksi manken, Teoman'ın yalnızca şarkılarını beğendiğini belirtti Ünlü rockçıyla ilgili zehir zemberek yorumlama yapan Ece Gürsel, 'Benim sözlerimi hatalı anlamış' dedi ve ekledi: AYSUN'UN İZİNDEN GİDİYOR 'Teoman onu bedenen beğendiğimi sandı her hâlükarda Fakat benim o alkolikle işim olmaz Keza benden kısa boylu keza de alkolik Ben içki kullanmayan ve gecce hayatı olmayan biriyle aşk yaşamak istiyorum' bu vesileyle son günlerde hakkında çıkan haberlerden çok bunalan Ece Gürsel, meslektaşı Aysun Kayacı gibi ABD'ye yerleşmeyi planlıyor
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.