Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece Hakim Harvard Üniversitesi'nden mezun oldu!

Ece Hakim Harvard Üniversitesi'nden mezun oldu!
0
100

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
ece_hakim_harvard_universitesinden_mezun_oldu_1622184377_9098.jpg

Harvard Üniversitesi'ni kazandıktan sonra rol aldığı diziden ayrılarak Amerika'ya yerleşen oyuncu Ece Hakim, eğitimini tamamladı.

Genç oyuncu Ece Hakim (22),2016 yılında Harvard Üniversitesi'ni tam burslu kazanmış ve eğitimi nedeniyle rol aldığı diziden ayrılmaya karar vermişti. Bitirme tezini veren Hakim, mezun olduğunu duyurdu.

Psikoloji kısmı eğitimini tamamlayan oyuncu, "Lisedeki en yakın arkadaşım bana bu ayıcığı ikram ettiğinden beri Harvard’a gitmek benim hayalimdi. Bugün Harvard’dan mezun oldum!" diyerek müjdeli haberi sevenleriyle paylaştı. Yargıç'a tebrik iletileri yağdı.

Hakim, bitirme tezi hakkında ise, "Kadının toplumdaki yerine dair sahip olduğum hassasiyeti beni takip edenleriniz bilir. Psikoloji bitirme tezimi de kullandığımız lisanın, erkek hâkim alanlarda çalışan bayanlara karşı sahip olduğumuz bilinçdışı inançları nasıl etkilediği üzerine yazdım. Bu yorucu ancak ödüllendirici süreç boyunca takviyeleri için tüm aileme ve arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt