Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece Seckin Bu Ne Yaa şarkı sozleri

Ece Seckin Bu Ne Yaa şarkı sozleri
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ece Seckin Bu Ne Yaa şarkı sozu

Ece Seckin Bu Ne Yaa şarkısının sozleri

Farklıyız Sananı Herkesten
Cıkamayıp Kalanı Ben Merkezden
Cok Sıkıldım Yine Ah Kac Kezden
Eh Deyiverdim Ben
Zayıf Bulup Tartaklayan dan
Gucluye Yaltanaklanan dan
Gozu Sulu Gonlu Takla Makanda
Ih Diye Soğudum Ben
Bu Dunyada İcime Ata Ata
Bilmem ki Ben Patlıyacam
Kara Kaplı Kitaba Ofke Sata Sata
Soyleyemeden Catlıyacam
Hep Bana Bana Of Bu Ne ya
İki Yuzluluk Hep Bir Ya
Zuriyetini Dert Veresiye
Hesap Sorucam Gir Sıraya
Bu Ne Ya Bu Ne ya Of Bu Ne Ya
İci Ezik Dışı Cok Kazıklara
Duşene Sevinen Ah Yazıklara
Hain Kinci Cambazlıklara
Hindiye Dolarım Ben
Nakkaş Gibi İşle Sevgilim
Yaklaş Yakala İcte Sevgiyi
Salıver Gitsin Kargaların Peşine
Bir Parca Peynire Tav Olan Tilkiyi
Bu Dunyada İcime Ata Ata
Bilmem ki Ben Patlayacam
Kara Kaplı Kitaba Ofke Sata Sata
Soyleyemeden Catlıyacam
Hep Bana Bana Of Bu Ne ya
İki Yuzluluk Hep Bir Ya
Zuriyetini Dert Veresiye
Hesap Sorucam Gir Sıraya

Similar threads

Ece Seckin Bu Ne Ya Sozleri Ece Seckin Bu Ne Ya Şarkı Sozleri Farklıyım sananı herkesten Cıkamayıp kalanı ben merkezden Cok sıkıldım, yine ah kac kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Gucluye yaltaklanandan Gozu sulu gonlu taklamakandan Ihh diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Ece Seckin Olmadı Olmaz Şarkı Sozleri Ece Seckin Olmadı Olmaz Eskiden de boylemiydi Biraz gec mi fark edildi Duzenli zombi ihtinamlar Ben bu kareleri gordum mu acaba Cok seciciyim ne diyorsun Bende yok yok ne diyorsun Duşunme cık gel ne diyorsun Ben tanımadığım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Umut Kaya Yanıma Yataydı Gordu mu kıpırdayamaz gozlerim gozlerini Ben zaten sessizce gozlerim gozlerini O bunu bilmiyordu Gozyaşlarım icime icime akardı O buna aldırmadan keyfine bakardı İstedim yalnız bir kez yanıma yataydı Hicbir şey yapmasa da elimi tutaydı Umut Kaya Artık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Bengu yılında cıkardığı iki melek şarkı sozleri İKİ MELEK Bu kez olmasın bu ara yalnız gez Korkun olmasın dayanırım son kez Ozru olmayan yaralı aşklara Yıkılasın cok var İpini cek bırak raconu kendin kes İşte son durak bu ara derdin ne Seni sarmayan o deli aşklara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt