Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece temelkuranın bugünkü yazısı

Ece temelkuranın bugünkü yazısı
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ece temelkuranın bugünkü yazısı ece temelkuranın bugünkü yazısı ece temelkuran bugünkü yazısı Türkiye'de çok artı gazetecinini maphus damına gönderildiği bu günlerde Ece Temelkuran'nın bugün yazdığı yazıyı sizlerle paylaşıyorum arkadaşlarım Habere göre bu yazı 48 saat içinde tıklanma rekorları kırmış 1549352311 1549352311 ecetemelkuraninbugunkuyazisi5c593d7c2540decetemelkuraninbugunkuyazisi5c593d7c2540decetemelkuraninbugunkuyazisi5c593d7c2540d METRİS'in önünde durdum Hasretin yerlere vurdum Ben dağlarda uçan kuştum, uçan kuştumZaman geldi, gürültü yapmanın zamanıdır Sokaklara alışmak gerekecek, artık belli oldu Kesin oldu vicdan yok, utanmak değil, şirazesi patlamış bir hınçla geliyorlar üzerimize Son us kırıntısını değil edinceye, hepimiz manâsız gözlerle ve dilimiz açık havada onların emirlerini bekler hale gelinceye kadar Önümüze attıkları ekmek için tüm kalbimizle şükredinceye dek Gözlerinin içine bakmaktan korkup boynumuzu bükerek durana kadar Onurumuz, gururumuz, haysiyetimiz, omurgamız ayrıntılarıyla bükülene kadar Üzerimize gelecekler Zaman geldi, hazırlanın Değil bundan böyle, o kadarını da yapamazlardediğiniz şeyleri yapacaklar Şakşakçılarını bile Bu kadarı da fazladedirtecek şeyler olacak Muhakkak oldu, bundan daha sonra iyi haber gelmez duruşma kapılarından Vakit geldi Şahlandılar Yöneticilerin bile yönetmediği bir zamana girildi KÜF GİBİ, PAS GİBİ Bir garip organizma ele geçiriyor şu anda ülkeyi Küf gibi, pas gibi, rutubet gibi, için için Dizginleri yöneticilerin elinde olmayan başka türlü bir şey bu Sinsiler, küf gibi, pas gibi, rutubet gibi sessizler Adlı adınca çıkmıyorlar ortaya yüzlerini göstermiyorlar Hayalet gibiler, etrafımız şimdiden sarılmış Kadrolarıyla, pusularıyla, suyosunu tutmuş sabırlarıyla geliyorlar Allahın adını pis ağızlarında geveleyerek, gözyaşlarını geviş getirerek geliyorlar BAŞBAKAN BİLE DURDURAMAYACAK ONLARIZaman geldi, sıkı durun En büyük başkan Başbakan bile durduramayacak onları Çünkü senelerdir çevrelediler iktidar koltuğunu İktidar koltuğu hariç her yeri ele geçirdiler Tahta kurtları gibi yavaşça O iktidar koltuklarında oturanlar biliyorlar: Koltukları havada duruyor, onların omuzlarında Kıpırdasalar düşerler Delikanlılığın, kabadayılığın, bitirimliğin sınırı da buraya değin işte Vakit geldi, neyiniz varsa koyun ortaya Beklediniz değil mi bunca vakit Birileri, bir şeyler durdurur bu gidişi diye O Kadar olmayacak Anlamıyor musunuz, Ahmet'i alıyorlarsa, Nedim'i götürüyorlarsa, denizin sonuna gelindi Kara gözüktü hanımlar beyler, kapkara, en kara, zifiri kara gözüktü Zaman geldi, nefesinizi uzun yola kadar ayarlayın Bundan Böyle şaşırmayın, dona kalmayın hayretten Bundan sonradan neler neler olacak Şaka gibi olacak her şey her seferinde ve her seferinde çok önemli olacak hepsi İnsanı güldürecek dek saçma sorular soracaklar ve güldüğünüzde suratınıza yiyeceksiniz tokadı Tıpkı darbelerin minik askerlerinin hep yaptığı gibi Her faşist her kahkahayı üzerine alınır çünkü Zaman geldi, toparlayın ağzınızı, ürkütmeyin faşist vakvakları Zaman geldi Eski hikâyeleri hatırlayacaksınız Babamın 12 Mart darbesinden sonradan avukatlık yaptıtğı davalardan biriymiş Bir öğretmene sormuş gazeteci Fethiye'de: Hocam turşu yerine getirmek mı zordur, darbe yerine getirmek mı?Hoca yanıt vermiş: Turşu yapmak daha zordur Çünkü turşu için vasıflı hıyar gerekir Darbe için birkaç vasıfsız hıyar yeterlidirÖğretmen böyle bir espri yaptı diye yıllardan beri hapis cezasıyla yargılanmış Komik değil mi? Bu komikliklerin tümü işte bizim de başımıza gelecek, geliyor İnsanın hiç de gülesi gelmiyor Zaman geldi Rakı bardaklarını kaldırıp içerideki arkadaşlarımız için içeceğiz Açık Havada olduğumuz her günü suçlulukla yaşayıp, güldüğümüz her seferinde dudağımızı kırıp onları hatırlayacağız Telefon numaralarını çevirdiğimizde buz gibi bir bayan sesi Aradığığnız numaraya şu andiyecek Bundan Böyle arkadaşlarımıza ulaşamayacağız Çünkü vakit geldi Süre geldi Bundan Böyle bağır bağır bağırmanın zamanı Çünkü hava kurşun gibi ağır Yeter bundan böyle: Ba bağır bağır!  

858,497Konular
981,951Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt