Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece Üner'in Yeni Program Tanıtımında Emine Bulut'un Kızının Attığı Çığlığın Kullanılması Tartışma Yarattı

Ece Üner'in Yeni Program Tanıtımında Emine Bulut'un Kızının Attığı Çığlığın Kullanılması Tartışma Yarattı
0
97

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
s-50140708f68d6b136c437e38f93f888cec9e1d87.jpg

Show TV ile yollarını ayıran ünlü sunucu Ece Üner, Kanal D ile anlaştı. Ece Üner ile Susma isimli programın başına geçen sunucunun tanıtım sineması yayınlandı. Lakin reklamda Emine Bulut katledilirken kızının attığı ve hala kulaklarımızda olan o acı çığlığın kullanılması tartışma yarattı. Yansılar giderek artıyor; herkes bu reklamın kaldırılmasını istiyor.

2014 yılından beri sunuculuğunu yaptığı Show TV Ana Haber bülteninden geçtiğimiz ay ayrılan, sivri lisanı ve laf sokmasıyla tanınan Ece Üner'in Kanal D'de yeni bir programa başlayacağı konuşuluyordu.

Ve hakikaten de bu doğrulandı, Ece Üner Kanal D'de 'Susma' isimli bir programın başına geçti.

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan program herkesi şok etti. Ece Üner'in fake ağlaması ve insanların acı feryadının reklam olarak kullanılması herkesi sinirlendirdi.

İşte gelen yansılar:

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com
Bir yerde durmak gerek; bir noktada 'tamam' demek gerek. Durmayınca bu türlü oluyor işte. 'Ben ne yapıyorum?' demiyorsun.

Umarız bu saçmalığın farkına bir an evvel varırlar...