Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece uslu anne olmaya karar verdi

Ece uslu anne olmaya karar verdi
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ece uysal anne olmaya karar verdi ece uslu sevgilisi ece yumuşak başlı ve sevgilisi ece yumuşak başlı hayatı ece uysal gebe mi haberleri burada arkadaşlar Ekranların sevilen başarılı oyuncularından, Ece Uslu gebe mi gibi soruları kafalarda dolanır oldu Nedeni ise, geçtiğimiz günlerde güzel oyuncu Ece Yumuşak Başlı anne elde etmek istiyorum itirafı ile verdiği röportajda herkesin bu yönde meraklanmasını sağladı Bu açıklamaların yanı sıra Ece Uslu sevgilisi hakkında da konuştu Buyrun o habere Melek'ler 1548647501 1548647501 eceusluanneolmayakararverdi5c4e7c51d8271eceusluanneolmayakararverdi5c4e7c51d8271 eceusluanneolmayakararverdi5c4e7c51d8271 Oyun nasıl tepkiler alıyor? Çok olumlu tepkiler alıyorum, hatta beklentilerimin de üstünde Sahiden fazla zorlama bir oyun Ben dahil, bizim oyundan birçok arkadaş ilk olarak vodvil türünde bir oyun oynuyor Ritim hızı çok yüksek bir oyun Yerimizde hiç durmuyoruz ÖNCELIKLE VODVİL OYNUYORUM ’Tom, Dick ve Harry’de sizi en çok etkileyen ne oldu? Oyundan öneri geldiğinde tatildeydim Ak’la Kara Prodüksiyon’un kurucularından Kerem (Kobanbay) beni aradı Ondan fazla hoş bir enerji aldım, yıllardır birbirimizi tanıyormuşuz gibi konuştuk Oyunu okudum, fazla beğendim RayMichael Cooney en iyi vodvil yazarlarından biri Bu da son oyunu ve Türkiye’de birincil kere sahnelenecek Oyunun fazla hareketli olması sizi hiç zorlamıyor mu? Dikkati fazla dağıtabilecek bir oyun gerçekte Ayrıca minik bir sahnemiz var, seyirciye çok yakınız Bu bize başta dezavantaj gibi gözükse de pek olmadı Gerçekte bu kadar enerjisi yüksek bir oyunda yer elde etmek çok neşelendirici Ben de iç enerjisi çok yüksek bir insanım Halk beni dıştan soğuk bulurlar ama bunlar karşınızdaki kişinin enerjisiyle de ilgilidir Bu oyun, iç enerjime çok yerinde Burada kendimi buldum ANNEYİ OYNAMAK İÇİN ANNE OLMAK DURUM YOK Oyunda evlat elde etmek isteyen bir kadını oynuyorsunuz Anne olmayan biri olarak, anne rollerinde yer olmak nasıl bir duygu? Bu rolleri oynamak için illa anne olmak gerekmiyor Oyunculuğun keyif veren tarafı da çoğu kıyafeti çıkarıp giymek, diğer hayatları canlandırabilmek Anne olmayı istiyor musunuz? Tabii ancak istiyorum Bunu 67 senedir söylüyorum Fakat çocuk için evlilik yapmak dürüst değil Her şeyin bir zamanı var Öncesinde de evlenip çocuk yerine getirmek istediğim zamanlar oldu fakat bunlar kısmet işi Hiçbir şeyi zorlamanın bir anlamı yok Evlat edinmeyi düşünüyor musunuz? çok eskiden düşünmüştüm lakin bunun koskocoman yükümlülük olduğunu düşünüyorum Çocuğun her şeyi ile ilgilenmek lazım Evlat elde etmek için keza fiziksel, ayrıca de manevi anlamda fazla daha donanımlı olmam gerekiyor Eğer imkanım olursa ya evlat edinmeyi veya bir çocuğu okutmayı istiyorum Sizi dramlarda ağlarken görmeye çok alıştık Komedi mi, dram mı daha kuvvet? Hepsinin kendisine göre baskı tarafları var Televizyon çok engebeli bir meslek Dizilerde harcadığımız süre dilimi bizi çok yıpratıyor Tiyatro beni tekrar tekrar eğiten, ayakta tutan bir bölge Sinema da kalıcı olduğu için tiyatrodan sonra ikinci sırada yer alıyor İLİŞKİMİZİ SAKLAMANIN ANLAMI DEĞIL AMA! Bir süredir oyuncu Serkan Şenalp’le birliktesiniz Çoğu ünlü ilişkisini gizlerken, siz açıklamayı tercih ettiniz id Zaten ilişkilerimi saklamıyorum Sadece göz önünde olmaktan hoşlanmıyorum Magazinci arkadaşlarım da bunun haberdar ve bana ona kadar yaklaşıyorlar Sonuçta bu özelimiz fakat saklamanın bir anlamı yok İki oyuncunun ilişki yaşaması baskı mu? Bu; o kişinin oyuncu olması veya başka bir meslek yapıyor olmasıyla ilgili yok Manâlı olan karşındaki insanla arandaki düzen Sevgilinizle ’Kızım Nerede?’de birlikte oynamıştınız Benzer projede tekrar yer almak ister misiniz? Şu an için pek bir durum değil! Serkan, ’Yaşam Devam Ediyor’ adlı dizide rol alıyor Benim de ayrıca tiyatro oyunum keza de dizim var YENIDEN AŞK ÖYKÜSÜ ANLATACAĞIZ Ocak’ta yeni bir diziye başlayacaksınız Keza tiyatroda, hem de dizide yer elde etmek sıkıcı olmayacak mı? Evet, Yavuz Bingöl’le birlikte oynayacağımız bir diziye başlıyoruz Yorulacağım fakat niyetlenmek insana enerji de veriyor ’Zerda’ adlı dizide de Bingöl ile oynamıştınız Yedi yıl aradan daha sonra kendisiyle yeninden hedeflemek size ne hissettiriyor? İkimiz de birbirimizin oynayacağını duyunca fazla heyecanlandık İzleyicilere yine hoş bir aşk hikayesi anlatacağız Bingöl ile birlikte rol almanız rastlantı mü? Pek tesadüf denilmez İkili isimler düşünülmüş ve bizi yerinde görmüşler Merve Yurtyapan  

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,070Kullanıcılar
MustafadumanSon üye
Üst Alt