Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ece Uslu ''Kızım Nerede ?'' Dizisinden Ayrılma Sebebini Açıkladı!

Ece Uslu ''Kızım Nerede ?'' Dizisinden Ayrılma Sebebini Açıkladı!
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ece Uslu ''Kızım Nerede ?'' Dizisinden Bölünme Sebebini Açıkladı! ece uysal kızım nerde kızım nerde ece yumuşak başlı diziden neden ayrıldı nerede diziden ayrıldımı ece uslu, kızım nerede, diziden bölünme sebebi, neden diziden ayrıldı, açıklamaları, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548656656 1548656656 eceuslukizimnerededizisindenayrilmasebebiniacikladi5c4ea01514fddeceuslukizimnerededizisindenayrilmasebebiniacikladi5c4ea01514fdd eceuslukizimnerededizisindenayrilmasebebiniacikladi5c4ea01514fdd Bildiğiniz gibi Kızım Nerede dizisi herhangi bir izah etme yapılamadan yayından kaldırılmıştı meleklerDaha sonradan basında çıkan haberlerden dizi yapımcılarının ekibe paralarını ödeyemedikleri için böyle bir koşul oluştuğu haberi çıkmıştı Uzun süredir suskunluğunu koruyan dizinin başrol oyuncusu Ece Uysal,twitter yoluyla hayranlarına seslendi; Keşke her şey başladığı gibi devam etseydi 'Kızım Nerede'de olmamamın haklı sebepleri var Avukatım basına açıklamasını yaptı Basında çıkan haberler doğrudur Keşke her şey başladığı gibi güzel devam etseydi fakat Anlaşmayı ben fesh ettim zaten Direktifler yeterlidir, bundan böyle bu konu kapanmıştır arkadaşlar Sevgiyle kalın!Gayet doğal bir şart melekler; ''Ne kaaa ekmek,o kaaa köfte!''eceuslukizimnerededizisindenayrilmasebebiniacikladi5c4ea015193ebpngalt :D:D :D:D :D:D Ece Uslu Kimdir?  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,292Kullanıcılar
Bell noSon üye
Üst Alt