Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Echo 5 We're Having Technical Difficulties

0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Geldik oyunun teknik detaylarına, oncelikle grafiklerden bahsetmek istiyorum, oyunun grafikleri aşağı yukarı ilk oyunla aynı gozukuyor Tabi oyuna yeni birkac efekt eklenmiş Zaten bir RTS oyunu icin Forces of Corruption gayet yeterli seviyede grafiklere sahip Ama burada soyleyeceğim birkac soz var, ilk oyunu en yuksek detaylarda oldukca hızlı calıştıran Intel P4 20 Ghz, Nvidia GeForce 6600, 512 MB DDR Ram'lik bir makina, bu oyunda buyuk savaşlarda zaman zaman oldukca yavaşlıyor Bunda tabi savaşların ilk oyuna gore daha buyuk olması ve birimlerin cok olmasının etkisi buyuk ama gene de bu kadar yavaşlama olmaması gerekirdi Bu, oyunun en buyuk eksilerinden birisi bana gore, inşallah yapımcı firma bu sorunun ileride cıkaracağı yamalarla ustesinden gelir Sesler ve muziklere gelecek olursak orada yine John Williams ve Lucas Arts'ın kalitesi kendisini gosteriyor, tam anlamıyla dort dortluk ve mukemmel bir şekilde hazırlanmışlar, zaten daha once herhangi bir Star Wars oyunun seslerinin ve muziklerinin kotu olduğuna rastlamadım

imagesecho5werehavingtechnicaldifficulties5b096f30d98fe

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt