Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Echo 5 We're Having Technical Difficulties

0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Geldik oyunun teknik detaylarına, başta grafiklerden dile getirmek istiyorum, oyunun grafikleri az çok ilk oyunla aynı gözüküyor Tabi oyuna yeni birkaç efekt eklenmiş Zaten bir RTS oyunu için Forces of Corruption gayet tatmin edici seviyede grafiklere sahip Lakin burada söyleyeceğim birkaç söz var, ilk oyunu en yüksek detaylarda oldukça süratli çalıştıran Intel P4 20 Ghz, Nvidia GeForce 6600, 512 MB DDR Ram'lik bir makina, bu oyunda büyük savaşlarda zaman zaman oldukça yavaşlıyor Bunda tabi savaşların ilk oyuna kadar daha büyük olması ve birimlerin çok olmasının etkisi büyük fakat yine de bu dek yavaşlama olmaması gerekirdi Bu, oyunun en büyük eksilerinden birisi bana kadar, inşallah yapımcı işyeri bu sorunun ileride çıkaracağı yamalarla üstesinden gelir Sesler ve müziklere gelecek olursak orada tekrar John Williams ve Lucas Arts'ın kalitesi kendisini gösteriyor, bütün anlamıyla dört dörtlük ve çok iyi bir şekilde hazırlanmışlar, zaten daha önce herhangi bir Star Wars oyunun seslerinin ve müziklerinin fena olduğuna rastlamadım

*

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt