Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eciş bucuş ne demek

Eciş bucuş ne demek
0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Eciş bucuş anlamı,Eciş bucuş deyimin anlamı,Eciş bucuş deyimi

Eciş bucuş:

Carpuk curpuk, eğri buğru, duzgun yanı olmayan, cirkin bir bicim almış bulunanEciş bucuş bir yazıyla karşılaşınca şaşırdı

,

Similar threads

Ataturk Sozleri, Dunyanın Ataturk'le İlgili Soylediği Sozler Ataturk ile ilgili en guzel sozler Beni gormek demek, mutlaka yuzumu gormek değildir Benim duşuncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeter Hurriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir Cumhuriyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Bir insan neden ruh hastası olur? Bir akıl hastalığını ortaya çıkmasına birçok etmenin katkısı vardır. Bunlar arasında stres, ölüm, ilişkilerin bozulması, bedensel ve cinsel suistimal, işsizlik, toplumsal yalıtım, önemli bir bedensel hastalık veya sakatlık vardır. Ruhu hasta ne demek? modern...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Kargacık burgacık deyiminin anlamı Kargacık burgacık deyiminin acıklaması Kargacık burgacık nedir,anlamı Kargacık burgacık Eğri buğru, kotu, okunması guc, carpık, duzensiz (yazı)
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Sozcukte Anlam Konusu, sozcukte anlam ile ilgili ornekler, Sozcukte Anlam Konuları, Sozcukte Anlam Konusu hakkında herşey SOZCUKTE ANLAM Kelimeler de dil gibi canlı varlıklardır Sahip oldukları anlamların dışında zamanla yeni anlamlar kazanabildikleri gibi bir anlamda birkac kelime de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Defteri Kapamak Deyiminin Anlamı Nedir Anlamını bilmediğimiz oyle cok deyim varki bunlardan biriside Defteri Kapamak Deyimi ne demek Defteri Kapamak oğrenmek istiyorsanız kısaca sizlere bu deyimin tanımını acıklamasını yapmak istiyoruz Defteri Kapamak: İlgiyi kesmek, uğraşmaz olmak soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt