ECOVACS ROBOTICS, DEEBOT N8’i tüketicilerle buluşturdu. DEEBOT N8, ECOVACS’ın TrueMapping haritalama teknolojisi ile birlikte geliyor.
Elektronik olarak denetim edilen bir su pompası ve su deposu ile üretilen DEEBOT N8, tek seferde süpürme ve paspaslama sağlıyor. OZMO Paspaslama Sistemi, su deposunu doldurmak için daima durmaya gerek kalmadan tüm konutu verimli bir biçimde temizleyebiliyor. DEEBOT N8’deki sensörler, daha inançlı ve daha derin bir paklık sürecini garanti etmek için paspas modu yahut paspas nemlendirmeyi devre dışı bırakma ortasında otomatik olarak geçiş yapıyor. Paspas olmadan, su deposu dolu olsa bile sızıntı yapmıyor. Kullanıcılar, ECOVACS HOME uygulaması aracılığıyla su verimliliğini kendileri yönetebiliyor. DEEBOT N8, ayrıyeten yükseltilmiş tek kullanımlık paspas levhası ve lekeleri aktif bir halde çıkaran ve yerleri pak tutan özel bir temizleme formülü ile birlikte geliyor. Tabanlara doğal ve taze bir koku bırakarak bakterilerin %99,26’sını yok edebiliyor.
Birden fazla katlı bir konutta oturan kullanıcılar için DEEBOT N8, TrueMapping haritalama teknolojisi ile kat haritalarını saniyeler içinde oluşturabiliyor. DEEBOT N8, hangi odaların ve katların temizleneceğini seçerek, her bir kat haritası için optimum temizleme rotasını özelleştirebiliyor. DEEBOT N8’in dToF lazer algılaması, obje tanımada dört kat düzgünleştirme ile uzaklık tanıma yeteneklerini iki katına çıkardı. Algılama arası ise, iki milimetre kadar küçük objeleri algılama yeteneği ile 10 metreye yükseltildi. Bölüm önderi algoritmalarla entegre olan DEEBOT N8, daha büyük meskenler için bir avantaj olarak daha süratli ve hassas bir halde verimli paklık rotasını tarayabiliyor, haritalayabiliyor ve planlayabiliyor. Saklılık gerektiği durumlarda ise DEEBOT N8’in Virtual Boundary / Sanal Hudut özelliği ECOVACS HOME uygulamasıyla denetim edilebiliyor ve robot süpürgenin makul alanlara girmesi ve paklık yapması kısıtlanabiliyor.
DEEBOT N8’in ihtilal niteliğindeki Basınç Denetim Sistemi, düşük bir gürültü düzeyi ile güç verimliliği sunuyor. MAX+ modu ile emiş gücü 2300Pa’ya çıkarılabiliyor ve ekstra emiş gücü sayesinde daha uygun paklık sonuçları elde edilebiliyor. The Floating Brush 2.0 özelliği, en derin yerlerde biriken tozu bile süpürebilen, en yeni süspansiyon ve fırça dizaynına sahip. Hareket eden fırça dikey olarak salınarak, temizleme ve emmede ek verimlilik sağlıyor ve tozu asla kaçırmıyor.
DEEBOT N8, ECOVACS HOME uygulaması ile otomatik konut paklığını bir üst düzeye taşıyor. Kullanıcılar ister bir akıllı telefon aracılığıyla isterlerse Amazon Echo/Dot ve Google Home üzere akıllı mesken aygıtları aracılığıyla meskenleri için en uygun paklık programlarını seçebiliyorlar. Gelişmiş haritalama özelliği, kullanıcıların her oda için bir paklık planı oluşturmasına, birden fazla temizleme moduna geçmesine ve çok katlı haritaları kaydetmesine imkan tanıyor. Kullanıcılar robot süpürgelerini uzaktan denetim edebiliyor, bir paklık rotası planlayabiliyor ve tüm bu süreçleri uzaktan izleyebiliyor.
DEEBOT N8, lansmana özel 7.599,00 TL üzerinden Türkiye garantisi kapsamında tüketicilerin beğenisine sunuluyor.