Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eda Metin Ozulku Beyaz Guvercin Şarkısı

Eda Metin Ozulku Beyaz Guvercin Şarkısı
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eda Metin Ozulku Beyaz Guvercin
Eda Metin Ozulku Beyaz Guvercin Şarkı Sozleri

Neden darıldık neydi unuttum,
Cok zaman oldu belki cocuktum,
Boşver her neyse hata kimdeyse,
Gel ikimize yeni hayaller kurdum,
Bakma oyle kuskun durduğuma
Artık yorulmadınmı yaklaş bana,
Vazgecmedim, beyaz senden hala,
Vazgecmedim senden asla,
Anlamadınmı beni yar anlamadınmı,
Unutulmaz ne varsa unutmadınmı,
Sana ellerimden bir beyaz guvercin,
Gonderdim anlamını kavramadınmı

Similar threads

Neden darıldık Neydi unuttum Cok zaman oldu Belki cocuktum Boşver her neyse Hata kimdeyse Gel ikimize yeni hayaller kurdum Bakma oyle kuskun durduğuma Artık yorulmadın mı yaklaş bana Vazgecmedim senden hala Vazgecemem senden asla Anlamadın mı beni yar anlamadın mı Unutulmaz ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Eda Metin Ozulku Issız Ada Eda Metin Ozulku Issız Ada Şarkı Sozleri Eda Metin Ozulku Issız Ada Şarkı Sozleri Su gibi akar gider neki omur dediğin, Acılarını sarar bi gun gelirse beklediğin, Zor olur, sonsuz olur sevda bu deli dediğim, Kaybeder kendini aşka ac yureğim, Kimler ağlatmıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt