Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eda Taşpınar ikoncan konusuna son noktayı koydu

Eda Taşpınar ikoncan konusuna son noktayı koydu
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eda Taşpınar ikoncan konusuna son noktayı koydu eda taşpınar, ikon, ikoncan, haberleri burada arkadaşlar 1548664226 1548664226 edataspinarikoncankonusunasonnoktayikoydu5c4ebda7065beedataspinarikoncankonusunasonnoktayikoydu5c4ebda7065be edataspinarikoncankonusunasonnoktayikoydu5c4ebda7065be İkoncan adı ile hayatımıza giren Eda Taşpınar, bu konuya son noktayı koydu ve dedi ki herkes kendinin stilini yansıtır “İkoncan olarak hayatımıza giren, sonrasında bu unvanı unutturup televizyon programları, tasarımları ve sörf tutkusuyla adından laf ettiren Eda Taşpınar, ikon konusuna son noktayı As dergisine verdiği röportajda koydu: “Cümbür Cemaat sahiden kendinin tarz ikonudur Sadece bunu bir tık öteye taşıyabilenler, başkalarının da tarz ikonuyu olmayı başarabilirler Neredeyse bütün Türkiye adınızı biliyor lakin, size “Eda Taşpınar kimdir? diye sorsalar ne cevap verirsiniz? Eda Taşpınar sahiden içinizden biri Sadece ayrı bir hayat, farklı bir çevreye sahip ve bu farklarla gündemde olmayı başarmış, yetenekli, arkadaşça yeni jenerasyon temsilcisi Hayatımıza “ikoncan tabirini siz soktunuz Peki stil ikonu olmanın bir sırrı var mı? ya da cümbür cemaat olabilir mi? Herkes gerçekte kendinin stil ikonudur Yalnızca bunu bir tık öteye taşıyabilenler başkalarının da stil ikonuyu olmayı başarabilir Modaya ilginiz nasıl başladı? Her şey çocukluğumda başladı Annemle terzilere, ayakkabı atölyelerine gitmeye bayılırdım Yaşıtlarımın bebeklerle ve oyuncaklarla zaman geçirdiği zamanlarda benim en büyük eğlencem, annemin ve anneannemin gardırobuydu Eğitimim de bu tutkumla paralel olarak gelişti 11 yaşında Miami’ye gönderildim Boca Raton’da okuduktan sonradan Robert Kolej’de eğitimime devam etmek üzere döndüm Devamında da Londra’da London College of Fashion ve Central School of St Martins’de moda eğitimi aldım Arta kalan zamanlarda moda fotoğrafçılığı ve şapka tasarımı gibi alanlarda çalışmalarım oldu Bu işin en güzel tarafı, Armani, Vivienne Westwood, Georgio Armani gibi dünyaca tanınmış çoğu markada staj yapma imkanı sunmasıydı BİR KADINI SEKSİ YAPAN ŞEY TARZIDIR Fiziğiniz çok düzgün ve sizinle ilgili haberlerde bedensel özellikleriniz çok ön plana çıkıyor O konuda ne düşünüyorsunuz? Öyle olduğunu düşünmüyorum lakin insanların bu şekilde görmesi gururumu okşuyor natürel Her girdiğiniz ortamda uyarı çekiyorsunuz Alaka odağı elde etmek nasıl bir his? Gerçekten o bakışları ayrım etmiyorum, çünkü bir ortama girdiğimde genelde dostlarım ya da tanıdıklarımla süre geçiririm En korktuğum şeyse haberdar olmadan birine kabalık yapmaktır Giyim konusunda affedemeyeceğiniz hatalar nelerdir? Hayatta her şey affedilebilir, büyük konuşmamak lüzumlu Birisi bana tarafından ahenksiz giyinmişse, o kadar görünmek için mutlaka bir sebebi olduğunu düşünürüm Tenkit Etmek yerine anlamaya çalışırım Bir kadını hoş ve seksi yapan sizce kıyafetleri midir? Hayır, tarzıdır Tarzını oluşturan unsurlar ise enerjisi, fiziği, yaşam görüşü, seçimleri ve stilinin bütünüdür Kendiyle barışık olan her kadının kendine özgü ayrı bir ışığı vardır İşte bir kadını güzel ve seksi bildiren budur id AZRA’NIN BİRİNCİ OLMASI FAZLA DOĞALDI Kıyafeti tamamlayan azıcık da özgüvense, bayan özgüvenini nasıl güçlendirebilir? Başta kendini iyi tanımalı Özgüven, bir insanın neyinin beceriksiz veya neyinin bütün olduğunu bilmesidir Kısıtlı miktarda paranız olsaydı, dolabınıza ne eklerdiniz? Sadece ayakkabı! Dışarı çıkarken çantanızda mutlaka bulunması gereken eşyalarınız var mı? Ajandam, cep telefonum, nemlendiricim Azıcık da “Değil Böyle Dans yarışmasından laf edelim O yarışmaya katılmaya nasıl karar verdiniz? Yarışmaya, çocuklara karşın bir sosyal yükümlülük projesine hizmet ettiği için katıldım Peki Azra Akın’ın birinciliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Azra’nın 13 takvim bale ve üstüne bunu destekleyen diğer taraftan tiyatro eğitimi var Natürel ki Azra’nın birinci olması doğal YETENEĞİMİ NAKİTE ÇEVIRMEK KONUSUNDA BAŞARILI DEĞİLİM Tasarım konusundaki yeteneğinizi nakite çevirebiliyor musunuz? Tasarımları nakite dönüştürmek konusunda başarılı olduğumu düşünmüyorum Fakat bu konuda beni yönlendiren çok değerli bir ekibim var İleride daha iyisini yapacağıma inanıyorum