Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eda Taşpınar Kimdir

Eda Taşpınar Kimdir
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eda Taşpınar Hayatı

Eda Taşpınar Biyografisi

Eda Taşpınarı Show tv ekranlarının Yok Boyle Dans programında tanındı Eda Taşpınar hayatı:

Eda Taşpınar Denizcilik Bankası Karakoy Yolcu Salonu onundeki Ataturk bustu (1927), Turk heykelciliğinde yapılan ilk bust Fakat esas belirleyici yıl 1928 O yıl Mustafa Kemale poz verdirme imkanı bulmuş Kenan Yontunc torunudur

imagesedataspinarkimdir5af8d293ead10

Eda Taşğınar kendini şoyle anlatıyor

11 yaşında eğitimim icin Miamiye gonderildim İki sene Boca Ratendada okuduktan sonra, Robert Kolejdeki eğitimime devam etmek uzere Turkiyeye dondum Daha sonra London College of Fashion ve Central School of StMartinsde moda eğitimi aldım Tum bu surecte ayakkabı tasarımı, genel tasarım ve styling konularının yanı sıra vaktim el verdiğince moda fotoğrafcılığı, şapka tasarımı konularında kendimi geliştirmeye calıştımDunyaca tanınmış bircok markada staj yaptım, moda haftalarında backstagelerde calıştım ve tanınmış moda editorlerine asistanlık yaptım Bu yoğun ve faydalı donem, tasarımlarımı geliştirmemi ve eksiklerimi daha cabuk tamamlamamı sağladı Bu sayede tanınmış yabancı ailelere ayakkabı tasarlama şansı yakaladım

Turkiyeye dondukten sonra profesyonel anlamda bu calışmaları yapmaya ara verdim Şimdi o heyecanı Punto ile birlikte, Punto by Eda Taşpınar adı altındaki ilk koleksiyonumla tekrar yakaladım diyor

:wwwyerliguzelleredataspinarresimleri207690

858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt