Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Edip Akbayram - Adaletin Bu mu Dunya..

Edip Akbayram - Adaletin Bu mu Dunya..
0
137

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guvenemem servetine malına
Umudum yok bugun ile yarına
Toprak beni de basacak bağrına

Adaletin bu mu dunya
Ne mal verdin ne yar dunya
Kotuleri silsen dunya
İyileri olduren dunya

Ne insanlar gelip gecti kapından
Memnun gelip giden var mı yolundan
Kimi fakir kimi ayrı yarinden

Adaletin bu mu dunya
Ne mal verdin ne yar dunya
Kotuleri silsen dunya
İyileri olduren dunya

Similar threads

Zara Adaletin Bu mu Dunya şarkı sozleri Zara Adaletin Bu mu Dunya şarkısı sozu Guvenemem servetine malına Umudum yok bugun ile yarına Toprak beni de basacak bağrına Adaletin bu mu dunya? Ne mal verdin ne yar dunya Kotuleri silsen dunya İyileri olduren dunya Ne insanlar gelip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Selda Bağcan Adaletin Bu Mu Dünya Güvenemem Servetime malıma Ümidim Değil Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mülk Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Ne Ahali Gelip Geçti Kapından Hoşnut Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Çok değerli sanatçılarımızdan biri olan Selda Bağcan 1971 senesinde Adaletin Bu mu Dünya türküsü ile karşımıza çıktı. Bu türküde adeta kaderi ve dünyayı sorgulayan, eleştiren ve şikâyet eden sözler bulunuyordu. Türküde ki sözlere kulak verelim: “ Adaletin bu mu dünya, ne mal verdin, ne yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Ahiret İle İlgili Ayet Ve Hadis Ve onlar, sana indirilene, senden once indirilenlere iman ederler ve ahirete de kesin bir bilgiyle inanırlar (24) İnsanlardan oyleleri vardır ki: Biz Allah´a ve ahiret gunune iman ettikderler; oysa inanmış değillerdir (28) Şuphesiz, iman edenler(le)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
canakkale savaşı şiirleri Zafer Turkusu Yaşamaz olumu goze almayan, Zafer, goz yummadan koşana gider Bayrağa kanının alı calmayan, Gozyaşı boşana boşana gider! Kazanmak istersen sen de zaferi, Gurleyen sesinle doldur gokleri, Zafer dedikleri kahraman peri, Susandan kacar da coşana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt