Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Edirne burs veren kurumlar
Edirne nereden burs alabilirim
Edirne'de Nerelerden Burs Bulabilirim?
Trakya Üniv Tıp Fk Eğitim Arş Ve GVakfı Trakya Üniv Tıp Fk Dekanlığı Tel: 2357641 *
Eskişehir'de Nerelerden Burs Alınabilir
Eskişehir'de Nerelerden Burs Veren Yerler Hakkında Bilgi
*Anadolu Univ GuclendirmeVakfı Anadolu Univ Rektorluğu Yunus Emre Kampusu Tel: 3358133
*Eskişehir Eğitim Ve Kultur Vakfı Esnaf Sarayı No:3575 Tel: 2214528
*Eskişehir Oğretim ve...
İzmirde Nerelerden Burs Bulabilirim
İzmirde Burs Alınabilecek Yerler
Adalet Kultur ve Eğitim Vakfı Fevzi Paşa Bulvarı Doğruel İshano No:136602 Cankaya Tel: 4890855
Ahmet Tatarı Eğitim Kultur Vakfı Yavuz Selim cad No:2 Camdibi Tel: 4612793
Akyaka Orta ve Yuks Ogrt Vakfı Mursel...
Erzurum'da Nerelerden Burs alabilirim
Erzurumda burs veren kurumlar
Erzurum'da burs alabilmek icin aşağıdaki kurumlarla goruşebilirsiniz
Ataturk Univ Kalkındırma Vakfı Ataturk UnivRektorluğu Tel: 2331138
Baki Kultur ve Eğitim Vakfı, Koseomerağa Mah Şefkat Apartmanı Altı No: 1 Tel...
Kayseri'de Nerelerden Burs alabilirim?
Kayseri Burs veren kurumlar
Kayseride burs veren yerler şu şekildedir:
Erciyes UnivVakfı Erciyes Univ Rektorluğu
Erciyes Eğitim ve Hiz Vakfı İnonu Bulvarı Fatih Carşısı No:20202 Melikgazi Tel:3365177
Kılıc Aslan EğitimVakfı Kecikapı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.