Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

edisonun hayatı hakkında bilgi lazım

edisonun hayatı hakkında bilgi lazım
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
edisonun hayatı hakkında veri lüzumlu Ödevim için arkadaşım bu siteyi önerdiHemen cevap veriyormuşsunuzYani size işim düştü diyebilirimedisonunhayatihakkindabilgilazim5c598e20827d6alt Edisonun hayatı hakkında yazı istiyorum sizdenŞimdiden teşekkür ettimedisonunhayatihakkindabilgilazim5c598e20827d6alt  

Similar threads

Edisonun Ampulu Buluşu Hakkında Bilgi Ampulu Kim buldu Thomas Alva Edisonun ampulu buluşu Edisonun Ampulu Buluşu Tarihteki en onemli icatlardan biri şuphesiz ampulun icadı olmuştur Ampulun icadı ile birkikte hayatımızda bir cok şey daha kolay hale gelmiştir Hem sağlıklı hemde guvenli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Edisonun Bedensel Ozellikleri Ve Çocukluk Yılları hakkında bilgi Cevap: Edisonun Maddesel Ozellikleri Ve Çocukluk Yılları Thomas Alva Edison, Milan, Ohio´da doğdu Yedi kardeşin 7 olmaktadır Babası Samuel The Iron ShovelEdison, Jr(18041896)(Kanada), anneside Nancy Matthews Elliott...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
thomas edisonun hayatı kısaca bilgi 1847 yılında Amerika ’da doğan Thomas Edison bir mucittir Edison ’u elektriği bulmasıyla tanırız Thomas Edison çalışmalarını Amerika sınırları içerisinde sınırlı tutmamıştır Amerika sınırları dışında; Fransa Almanya İngiltere gibi çoğu ülke de çalışmalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
thomas edisonun hayatı kısaca bilgi 1847 yılında Amerika’da doğan Thomas Edison bir mucittir Edison’u elektriği bulmasıyla tanırız Thomas Edison calışmalarını Amerika sınırları icerisinde sınırlı tutmamıştır Amerika sınırları dışında; Fransa Almanya İngiltere gibi bircok ulke de calışmalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Atatürk'ün Ayrıntılı Hayatı hakkında veri istiyorum Selamlama kızlar ben Atatürk'ün hayatı hakkında sizden data istiyorum diğer sitelere baktım fakat detaylı bilgi bulamadım defalarca özet kısaca bilgi vermişler Siz bana Atatürk'ün Ayrıntılı Hayatı hakkında veri verirseniz sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,496Konular
981,836Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt