eee bende eksik deilim azdır beni azdırbenicom azdir beni video kızı azdır oyunu azdırbeni yaz tatilinin en hoş günleriydi geziyodum,oyun oynuyodum ve dedikoduları alıyodum nese yaz böyle geçmeye devam ediyordu 1 ay sonra mektep açılacektı benim okulum çok uzaktıdoğrusu bizim bölgedekilerede uzaktı bu yüzden evimizin birazcık aşağısındaki binayı mektep yaptılar annemde oraya gideceksin dedi gerçekten gitmek istiyodum o okula çünkü yalnız olmayacaktımarkilerimde o okulas gidecekti neyse okul ilk açıldığında ben 6sınıftaydımokula yeni bir kaç öğrenci gelmiştiiçlerinde bir çocuk vardıki o fazla tatlıydıher sabahtan sıramın altında gül bulurdumçok hoşuma giderdi okulumuz o yıl yeni açılmasına rağmen bir sürü galibiyet kazanmıştım tabi içlerinde ben de vardımbu çocukla biz 6sınıfın başından beri çıkıodukadı candı onu fazla seviodum ve emindimki o da beni mektep kapandı biz canla hala çıkıoduksürekli geziodukağustasun sonuyduee malum okullar açılcak ve ben 7 ye can 8 e gitcekherşey benzer olcak sanıodum fakat yanılmışım okulumuza 7sınıf öğrencisi tuğba nur şahin ve cansu die bi kız geldicansu benim arkimdi zaten fazla severdim onu lakin o kızın yanında birazcık değişmişti nese bende onlarla arki oldumbir kaç ay daha sonra can benim yüzüme bakmaya çekiniodu benden kaçıodu o günün öğle tatilinde herkes eve gittiğinde ben gitmedimçünkü anahtarı evde unutmuştumbelki can sınıftadır die sınıfına gittimmm ve o kızla canı kucak kucağa öpüşürken gördüm yıkıldım yarı başımdan aşağıda kaynar sular döküldühiç bişi demedim yalnızca candan ayrıldımaylarca bunu kaldıramadım pek yazıfladım oysa kemiklerim görünüoduruh gibiydim en kötüsüde 1yıl dönümümüzde böle bişi görmemdi arkadaşlarım bana yeni birilerini getiriolardı fakat ben onları görmüodumo gün yemin ettim diplomamı alınca fazla fena şeyler olacağına 2 yıl kendimi avuttum o kızın grubuna 2 kişi daha geldi sidal ve aleyna sidal bizim erklrden ismaille işi pişiriomuş bunlarıda ben bastımnese hazirandı karneleri aldık kızlar benim yapacaklarımı biliolardı ben çabuk tuğbaya içten koştum yanımda fatma vardı kızı durdurdum bağırıp çağırdım 3 senedir bu anı bekliyorum die küfürler ettim ve herkesin önünde azına yumruk atıp kanattım onun arkları veyseller geldi onlarlada kavga ettim daha sonra giderken dönüp arkama kızımmmm diploma günü gel tamamlanmış mı o diplomayı bi tarafına sokcam tmmm gel senindie devam ettim 1 ay sonra diplomaları aldık bide baktım oysa kız babasını gndermiş diploması içinbabasına tuğba nerde dedim evde o varmak istemedi neden bilmiorum dedi bende güldüm intikamımı bütün alamadım fakat benden korkmuştu belliki biz 1 hafta sonra ordan taşındık ama bu olay duydum oysa halen daha oralarda dolaşıomuş:laugh::bai: