Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Efendiler, ayrilmak istiyorum lakin yapamiyorum ayrintilar iceride. Yardim lutfen...

Efendiler, ayrilmak istiyorum lakin yapamiyorum ayrintilar iceride. Yardim lutfen...
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaslar oncelikler merhabalar zamaninizi ayirip okudugunuz icinde tesekkur ederim

Ben yurt disinda tek basina yasayan bir insanim yasim 24
Ad var gucum var ekmegime bakiyorum
Hersey yolunda fakat gel gelelim bir sorunum var benim bir kiz arkadasim var turkiyede yasiyor cok guzel bir 6 ay gecirdik o yanima geldi ben turkiyeye gittim tekrar tekrar

Ama soyle bir sorun var, aramizda 8 inleme var var benden buyuk ve bu konu beni dusunduruyor ailem olsun, arkabalarim olsun cevrem olsun, cümbür cemaat yanlis yaptigimi soyluyor, suan anlamazsin lakin 3 sene sonra hersey degisir diyorlar aslinda mantikli baktigim zaman bir yanlamasına dogru soylorlar

Ben ayrilmak istiyorum ama beni cok seviyor inanilmaz seviyor ve bunu biliyorum o yuzden ayrilamiyorum benim bir sekilde bir bahane bulup birseyler yapip ayrilmam lazim
Hayatinda yasamadigi seyleri benle yasadi bende ayni sekilde onunla yasadim fakat bu isin olacagi değil o yuzden ben bitirmek istiyorum ama beni cok sevdigi icin bitiremiyorum Aciyorum cok kotu ooacak bunalima girecek psikolojisi bozulacak diye
Goruslerinizi cok dikkate alacagim
Tesekkur ederim

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt