Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Efendiler Kızlarla Konuşurken Kızarmak

Efendiler Kızlarla Konuşurken Kızarmak
0
261

Similar threads

Arkadaşlar bu sitede bana muavin olabilecek birileri umarım vardır diye sorunumu sizlerle paylaşıyorum Kızlarla konuşurken devam ettirecek nitelikte konu bulamıyorum Bir şey sorduğumda cevabını aldığımda konuyu devam ettiremiyorum Nedendir bilmiyorum ama kızlarla konuşurken seçip konuşacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
kızlarla konuşurken falan heyecanlanıyorum yada muhabbetleri çok can sıkıcı falan geliyo adama gibi bi muhabbet kuramıyorum bide nasıl hiç tanımadığım bi kızla tanışacağımı bilmiyorum bana yol gösterirseniz sevinirim bide beni beğenmemelerinden korkarımmm şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
1 hafta önce hoşlandığım bi kıza çıkma teklifi etdim kabul etdi 1 haftadır adam gibi 1 kere konuşabildik kordidorda karşılaşırken güya birbirimizi tanımıyormuş gibi oluyoruz dün aşağıya iniodum o da yukarı çıkıyomuş merhaba dedi sen beni tanırmıydın dedim orda bi üçgenin taban olmayan kenarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
184
Arkadaşlar biliyorum klişe bir konu olacak ama çoğumuzun yaşadığı büyük sorunlardan bir parça başına Kızlarla nasıl ve neleri konuşmalıyız? Bu konuyu da ben dahil sorunu olan arkadaşlarımızın sorunlarına tedavi bulmanız için açtım zaten Arkadaşlar bir kızla konuşurken kayıtlı bir şeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Nedense kızlarla konuşamıyorum Sınıfta bir kızın yanına oturuyorum arkamda bir erkek var onun yanındada bi kızBunlar arasında sohbet ediyolar bende yalnızca dinliyorum Bu kızlar bana niye konuşmuyosun diye soruyolar dogru doğru cevap bile veremiyorumKendimi aptal gibi hissediyorum Tanıdıgım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,505Konular
982,801Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt