iltasyazilim
FD Üye
İslam Toplumunu, Allah’ın haram kıldığı içki ile sarhoş etmeye çalıştıkları yetmiyormuş gibi Allah’a (cc) hakaret manası taşıyan BİRAULLAH ismini biralarına vererek Müslüman toplumu rencide etmekten çekinmeyen firmanın yetkililerine ,,Halil Akpınar kardeşimiz bir protesto mesajı göndermiş Bu örnek davranışı için kardeşimizi tebrik ederken, kardeşlerimizi bu eyleme katılmaya çağırıyoruz Kardeşimizin mesajı ve firmanın adresleri aşağıda sunulmaktadır
GIDA RAPORU
Aşağıdaki Maille Efes Pilsen'i Kınayalım, Herkese Yayalım
Birayevski, Biraienne, Biraviç, Biraçek, Biraullah, Biramann, Birao, Birasonn, Biraing, Don Birantes, Büyük Boy Efesşeklindeki Dünya Karması Açıklandıreklâmınızdaki BİRAULLAH ifadenizi kınıyorum BİRAULLAH Allah'ın Birası demektir Küstahça yaptıgınız bu hareketinizden dolayı Müslüman kamuoyundan özür dilemenizi bekliyorum
ben yukarıdaki mesajı Efes Pilsen İletişim adresindeki formu doldurup gönderdim diger protesto yolları için:
EFES PAZARLAMA VE DAĞITIM TİCAŞ
Adres: Esentepe Mah Anadolu Cad No:3 Kartal 81440
İstanbul Türkiye
Tel: 444 33 37 444 EFES
Eposta: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
not:başka bir siteden alıntıdırolmaması açısından site adresini vermiyorumŞayet moderatörler talep eder ise linki verebilirim saygı ve sevgilerimi sunuyorum
GIDA RAPORU
Aşağıdaki Maille Efes Pilsen'i Kınayalım, Herkese Yayalım
Birayevski, Biraienne, Biraviç, Biraçek, Biraullah, Biramann, Birao, Birasonn, Biraing, Don Birantes, Büyük Boy Efesşeklindeki Dünya Karması Açıklandıreklâmınızdaki BİRAULLAH ifadenizi kınıyorum BİRAULLAH Allah'ın Birası demektir Küstahça yaptıgınız bu hareketinizden dolayı Müslüman kamuoyundan özür dilemenizi bekliyorum
ben yukarıdaki mesajı Efes Pilsen İletişim adresindeki formu doldurup gönderdim diger protesto yolları için:
EFES PAZARLAMA VE DAĞITIM TİCAŞ
Adres: Esentepe Mah Anadolu Cad No:3 Kartal 81440
İstanbul Türkiye
Tel: 444 33 37 444 EFES
Eposta: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
not:başka bir siteden alıntıdırolmaması açısından site adresini vermiyorumŞayet moderatörler talep eder ise linki verebilirim saygı ve sevgilerimi sunuyorum