Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Efkarlı Sozler

Efkarlı Sozler
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Efkarlı Sozler kısa
Guzel Efkarlı Sozler 2019

Denizde esen ruzgar değilim ki efkarım sahile vursun

Evet acı cekiyorum, evet ulan evet onu unutamıyorum kime ne; sormayın artık bana 'nasılsın' diye boş verin ben 'iyiyim' işte

Kucuk bir soz yakarsa icini Dost bildiklerin anlamazsa seni Boşver dokme icini Yaradana ac elini; ser yureğini

Zamana bırak, gelmez biliyorum ama alışırsın

Kacmak istedikce sana yakalanıyorum Sondurmek istedikce sana yanıyorum Yenildim işte! yine 'SENİ SEVİYORUM'

Bir tebessum uğruna Şu omrumu yitirdim ben Seni kazanmak icin Benliğimi yitirdim ben Tutkum var biliyorsun Senli olan her şeye Sen de gidersen eğer Lanet olsun

Kolay değildir; Uğruna herşeyinizi verdiğiniz insana yabancı gibi bakmak

Biliyorum bugun kulakların bir başka cınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, ozlediğimi Ellerin titreyecek, gozlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yureğimde neler hissettiğimi!

cok duşundum seni silmeyi, cok duşundum efkarlı gecelerimde senin adını silmeyi ama olmuyor gulum bu kalp senin icin atıyor olmuyor

cok zalimsin cok, beni bıraktın dertlerimle elimde şimdi koskoca bir boş kalp ve yarınları olmayan hayaller

858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt