Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Efsane Cm 03/04 Antreman Hİlesİ

Efsane Cm 03/04 Antreman Hİlesİ
0
193

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkiler buldum bunu yaparsanız tüm antremanlarınız %99 verimli geçer kesinlike yararlıdır indirme sorunuda yoktur tek yapmanız geren bilgisayarımdan cm nin olduğu klösörü seçin şimdi size anlatıom ProgramFilesEdiosCM 0304Datatraining i seçin sonra hepsini WordPad ile açın hepsinin özelliklerini 1 2 2 2 1 gibi düşük rakamları hepsini 10 yapın

Not:Bu hile Kayıtlı Oyunlar İçin Geçerli DEĞİLDİR

+ rep

Similar threads

Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
BİLİM ADAMLARI VE BULUŞLARI Thomas Edison (1847 1931) İnsanlık tarihinin en büyük mucitlerinden biri olan Thomas Edison, 1847de Amerikanın Ohio eyaletinde dünyaya geldi Yedi yaşındayken ailesiyle birlikte Michigan'daki Port Huron'a yerleşti ve ilköğrenimine burada başladı Fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt