Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Efsanevi Basketbolcu Shaquille O'Neal'ın Erkek Çocuklarıyla İlgili Yaptığı İlginç Açıklama Herkesi Şaşırttı!

Efsanevi Basketbolcu Shaquille O'Neal'ın Erkek Çocuklarıyla İlgili Yaptığı İlginç Açıklama Herkesi Şaşırttı!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
s-84e0bce22ec545110b942a27171d02c95ed0694d.jpg

Başarılı basketbolcu Shaquille O'Neal'ın çocukları hakkında yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Siz de efsanevi ismin çocukları hakkında yaptığı açıklamayı merak ediyor musunuz? O zaman sizi içeriğimize alalım. ????

Başarılı NBA oyuncusu Shaquille O'Neal'i hepimiz tanıyoruz.

Kendisi basketbol kariyerinin yanında oyunculuk projeleriyle de biliniyor.

Aynı zamanda 6 çocuk babası olan efsanevi basketbolcu geçtiğimiz günlerde yeni bir açıklama yaptı.

Başarılı sporcu, erkek çocuklarına hiçbir şey bırakmayacağını ve sadece kız çocuklarıyla ilgileneceğini belirtti.

Erkek çocuklarının bir şeyi almak için hak etmeleri gerektiğini de ekledi.

'Çocuklarım gittikçe büyüyor ve bunu farkında değiller. Ailemiz değil ben zenginim ve bunu anlamaları gerekiyor. Basketbol oynayıp oynamadıklarıyla ilgilenmiyorum. Yatırım yaptığım farklı işlerde çalışmalarını istiyorum ancak bunu benim servetimle yapmayacaklar.'

Bizler de bu açıklama karşısında şaşırmadık değil.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt