Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Efsun Botu Neden Çalışmıyor Hata Veriyor?

Efsun Botu Neden Çalışmıyor Hata Veriyor?
0
214

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Efsun Botu Neden Çalışmıyor Takviye

Efsun botu hilesi çalışmıyorsa yapmanız gereken başta hilenin yer aldığı dosyayı sağ tıklayıp idareci olarak çalıştırmaktır

Bundan sonra Bota Çift Tıklayın Birincil Meydana Çıkan Uyarıya Tamam deyin ikincisine ise Hayır deyin

İşletim sisteminizi seçtikten sonradan Choose Window'a tıklayın ve sonraki 3 saniye içinde oyun penceresini açın

Bot faal olacaktır *

Similar threads

Efsun Botu Neden Calışmıyor Yardım Efsun botu hilesi calışmıyorsa yapmanız gereken oncelikle hilenin yer aldığı dosyayı sağ tıklayıp yonetici olarak calıştırmaktır Bundan sonra Bota Cift Tıklayın İlk Cıkan Uyarıya Tamam deyin ikincisine ise Hayır deyin İşletim sisteminizi sectikten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Arama çubuğunun çalışmamasının birden çok nedeni olabilir. Arama süreçleri ve hizmetlerindeki bir sorun, Cortana’nın sebep olduğu problemler, dizin oluşturma ve SYSTEM müsaade sıkıntıları yahut kullanıcı profilinin bozulması bu meseleye neden olabilir. Sebep ne olursa olsun, bu sorunu gidermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Cevap Vermeyen Uygulamayı Daha Hızlı Kapatmak Evet isimizi yaparken noldu birden dallama program hata verdi açtık görev yöneticisini dedik sonlandır diye bekle babam bekleArtık simdi yapacağımız işlem ile bir miktar bu hızı arttıracağız Bunun için Regedit de HKEYCURRENTUSERControl PanelDesktop...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
A Age of Empires 2: Age of Kings Ve Conquerors Oynarken Enter tuşuna başın ve açılan Chat Penceresine aşağıdakilerden istediklerinizi yazın: Kodlar Sonuçlar ROCK ON 1000 Taş LUMBERJACK 1000 Odun ROBIN HOOD 1000 Altın CHEESE STEAK JIMMY'S 1000 Yiyecek MARCO Haritanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt