Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eftalya dobra dobra eftalya

Eftalya dobra dobra eftalya
0
38

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eftalya açık açık eftalya kral fm eftelya Aşağıdaki bilgiler alemfm adresinden alınmıştır, Eftelya'nın Kaleminden 11 Mayıs 1980 Eskişehir’de bir bahar sabahı rastladım hayataeftalyadobradobraeftalya5c589293c6b61alt )Daha ortaokulda radyocu olma fikri düştü aklıma ve yerel radyolarda çalışmaya başladımAmaç birşeyler öğrenebilmektiO zamanlar bana ailem Kızım dersini çalışdiye köstek olsalar da ben okuldan çıkıp program yapmaya giderdim(hey gidi günler heyy)Hep ALEM FM’i dinleyerek yetiştiriyordum kendimiAhh ne büyük hayaldi oradaki DJler gibi olmakSonra profesyonel düşünerek,(bundan başka de cümbür cemaat üniversiteye hazırlanırken), ben diksiyon dersleri almaya başladım(çaktırmadan emrindeki)Hatta abartıp ses,ritm,tonlama gibi dersler de aldımAlem fm’deki herkese hayrandımÇok iyi bir gözlemci olduğum için dinleyerek fazla şey öğrendimBir kaç kez radyoculuğu bırakmaya kalksam da mikrofon beni bırakmadıHayatımın akışına yön vermek için İstanbul fm’e demo yolladımHiç umudum yoktu fakat kabul edildiTek sorun ailemden nasıl izin alacağımdıOnu da başardım(çenem sağolsuneftalyadobradobraeftalya5c589293c6b61alt ) İstanbul fm’den Best fm’e, oradan da hayalimdeki radyo Alem fm’eTabi oysa çekilen zorluklar,sıkıntılar oldu lakin inanmanınbildiğini okumanın daima herşeyi halledeceğine inandım(tipik bir boğa burcu olarak)Ve ben hayallerimi yaşıyorum Kendinize kendiniz için iyi bakınHerşeyden önce kendinize tartma verin çünkü insana kendinden daha yakın hiçbişey yokBye emaileftalya@alemfmcomemail Program Adı : AÇIKÇA EFTALYA Yayınlama Saatleri : Pazartesi 10:05 12:00 Salı 10:05 12:00 Çarşamba 10:05 12:00 Perşembe 10:05 12:00 Cuma 10:05 12:00  

858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt