Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eger ben anne olmasaydım

Eger ben anne olmasaydım
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Eger ben anne olmasaydım Ben anne olmasaydım eğer Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim Hamileliğim esnasında 80'li kilolara dek çıkıp kendi çapımda birincil kez bir alanda rekorumu kıramayacaktım O minicik ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu değin kıymetli olabileceğini öğrenemeyecektim Su elde etmek için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak dek ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin yalnızca ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa değin gidip, süt ısıtıp tekrar gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım Üzümün çekirdeklerini tek tek içeri almamak için insanüstü bir uğraşa katiyen girmeyecektim Bir insanın gaz çıkarması beni bu dek mutlu edemeyecekti Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte *lerde Süper Anne olarak eğlenmeyi düş edemeyecektim Babanla belki daha az tartışma edecek fakat sevginin evlat denilen diğer bir boyutuna giremeyecektik Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım Annemi bu dek fazla sevdiğimi anlamayacaktım Annesinden zorla ayırdılar diye 'Uçan Fil Dumbo!' çizgi filminde ağlamayacaktım Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım lakin uyandığımda yanağıma konmuş küçük ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi Çantamda aralıksız bisküvi, ıslak çaput, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım 38,5 derece alev beni de yakıp kavurmayacaktı Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha artı yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup baştan basit yaşamayı öğrenemeyecektim Sen olmasaydın eğer ben asla 'anne' olmayacaktım Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!  

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt