Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eğer benim yerime kocam hamile olsaydı...

Eğer benim yerime kocam hamile olsaydı...
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eğer benim yerime kocam hamile olsaydı benim kocam bir melek şarkısı benim kocam bir melek şarkısını kim söylüyor Ona çok minetar olurdum ilk önce bana ve ailemize bir birey daha ekleyecek diye Bilirdim daha önce yaşadıklarımdan neler yaşadığını, ne kadar güç bir işe kalkıştığını ve herşeye karşın bu değin şeyle ne değin da hoş başettiğini​ Bulaşık makinesini ben boşaltırdım, çünkü bilirdim o koca göbekle eğilip doğrulmanın ne değin güç olduğunu Her akşam onu ve çocuğumu tüm gün taşıyan ayak bileklerini ovardım, paylaşırdım yükünün bir kısmını Sırtına masaj yapmayı öneri bile etmeden, hatta o gönülsüzce masaj yapardım, bilirdim ne kadar ağrıdığını Onu saçlarını okşayarak uyuturdum, anlardım ne değin şefkate ihtiyaç duyduğunu Elimi devamlı karnında dolaştırırdım, bebeği onunla birlikte hissetmenin ona vereceği tatmini anladığımdan Ayakkabıları giymesine takviye ederdim özellikle 7 aydan daha sonra, eğilince doğuma ne kadar yaklaştığını bildiğimden Süpriz uykular uyuyabilmesi için onu özendirme ederdim bundan böyle 1,5 porsiyonluk vucudunu taşıyan bünyenin ne değin zorlandığını vakti vaktinde yaşadığımdan Ağlarsa sıksık şaşırmazdım, sebebi ne demezdim, bilirdim hormonları yeniden pik yapmış ağlaması ondandır derdim çoğu kez kızı alıp dışarı çıkarırdım, yakında artacak nufusla başını hiç kaşıyacak vakti kalmaz diye düşünüp, kendine süre yaratması için Ara Sıra eve erken gelip iki yumurta kırardım elimden sadece o gelirse, kahvaltı hazırladım size derdim, mutlu etmek, işini hafifletmek için Olur Ya bir takım sabahlar sen azıcık daha yat derdim Ara Sıra erken kalkar kahvaltı hazırlardım Çocukların odasını nasıl yapsak ancak diye birlikde düş kurardım onunla, sırf o heyecanlansın hevesi katlansın diye Bana ve kızımıza yaptığı en küçücük bir şey için bile teşekkür ederdim, onu bu haline rağmen uğraşması namına motive etmek için Onu sevdiğimi bildiğini paldır küldür daha sık söylerdim, hatta çok sık söylerdim, bundan böyle bunu duymaya daha fazla gereklilik duyar diye Bilse bile onu böyle göbekliyken deha beğendiğimi belirtirdim aklıma geldikçe, sahi beğenirmiyidim onu o kadar? Olsun gerçi söylerdim sırf tersini düşünmesin diye Bir canlıyı içinde büyütmenin ne kadar inanılmaz bir his olduğunu ve bunu bildiğimi alatırdım ona defalarca teşekkür ederdim ona ve içinde büyüyene ​ Bunlar ne kocamın yaptıkları, ne de yapmadıkları Yalnızca benim yerime kocam gebe olsa ben ona neler yapardım dedim kendi kendime (alıntı) ​ (evlendiğimde hanımım için bunlara çook uyarı etmem gerekliegerbenimyerimekocamhamileolsaydi5c554d78dfb0balt )​  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt