Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eğer Geleceksen

Eğer Geleceksen
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eğer Geleceksen Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifBekliyorum, ola ki gelirsin diye, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Eğer geleceksen, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Yürürken ağaçlara sular, aşkın damarlarımda akarken gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Yürürken anlamsız sokaklarda ben, yüreğim sen diye atarken gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Yürürken gökte bulutlar, yepyeni baharlarla gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Yürürken ağaçlara sular, yürü gözlerimden kalbime kadar 1549070910 1549070910 egergeleceksen5c54f242d6e0cegergeleceksen5c54f242d6e0c http:i14tinypiccom2hzjt02 Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifBekliyorum, şayet gelirsin diye, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Eğer geleceksen, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Erikler çiçek açarken, yazı yaban yeşerirken gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Son cemresi de düşüp toprağa, toprak buharlaşırken gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Yüreğim aşkınla dolup da, özlemin beni ağlatırken gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Gel sil gözlerimi, sana en ihtiyacım olduğu süre gel 1549070910 1549070910 egergeleceksen5c54f245170cdegergeleceksen5c54f245170cd http:i13tinypiccom404sw7t Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserifBekliyorum, ola ki gelirsin diye, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Eğer geleceksen, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Bir nisan yağmurunun, o ılık bulutlarıyla gel Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Dilek ağacında, çaputlar renk değiştirmeden, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Yatırlarda mumlar tükenip, ışıkları bütün sönerken gel Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Göçmen kuşlar her yerde tek tek, sevinçlerle dönerken gel, Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sansserif Şiirler şarkı olup, sevdalı dillerde söylenirken gel​  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt