Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eğitim Alanında Bir Başarının Örneği

Eğitim Alanında Bir Başarının Örneği
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Eğitim Alanında Bir Başarının Örneği 1549313765 1549313765 egitimalanindabirbasarininornegi5c58a6ea53fe2egitimalanindabirbasarininornegi5c58a6ea53fe2 http:wwwkpsscomtrimgsthombsbigBooksyayinciyayinciphoto1226593709Yıl 2003 Yıba Çarşısında ufak bir oda Emek verilen, umut bağlanılan Öğretmenlerimizin her şeyi Coşkulu, girişimci, kararlı üç genç Öğretmenliği mesleği olarak değil İhtiyacı olarak haberdar olan 3 eğitim sevdalısı Onlar da bilmiyorlardı… 230 Bin Hoca adayı ve 1000000’u aşkın memur edinmek isteyenlere umut olacaklarını, Sermayelerini, 1000 kat artıracaklarını… Hedefleri o gün de aynı idi; işlerinde en iyi almak, En iyi olmak için çalışmak Yılmadan, defalarca Hedeflerine gelmek için kendilerine güvenmiş insanlara durmaksızın çalıştılar, 300 Bin eşsiz soru için gecelerini gündüzlerine kattılar, 2004 yılının sonunda ilk “Eğitim Bilimleri Konu Anlatımı Kitabı emeklerinin bir ürünü olarak yayınlama hayatına gözlerini açtı… Çok geçmeden, Çalışmanın, azmin, cesaret dolu adımların, 2005 yılında “Eğitim Bilimleri ve Genel Kabiliyet Genel Kültür Soru Bankası ve arkasından aynı senenin Kasım ayında “Genel Kabiliyet Genel Kültür Kitabı Konu Anlatım Kitabı yayın hayatına merhaba dedi Bizi, büyük bir aile yapacak anlayışın temeli işte bu kitaplar ile atıldı… Ve bir gün; Halk Personeli Seçme Sınavlarının insanlara iş konusunda umut olması bizi eğitimde Gereksinim haline dönüştürdü Çıkardığımız KPSS yayınları ile Türkiye genelinde takdir edilmemiz, işimize olan şevkimizi bir kat daha artırdı… Her başarı bir yenisini getirdi ve 2007 yılı yeni bir dönüm noktası oldu Ihtiyaç Yüksekokul aileye katıldı! Türkiye'nin 6 iline uzanan bir gezi başladı Sınavlar zorlaştıkça eğitim ihtiyaçları fazlalaştı! Kendi enerjisini karşılayacak yeni yatırımlara girişti ve Franchise görüşmelerine tartı vererek birlikte kazanmayı kendine ilke edindi İlklere imza atan Öğretmenlerimize… KPSS alanına girdiği birincil yıl ISO 9001 kalite belgesini bölge ilk yayınevi olduğumuz için, Gece gündüz çalışarak, KPSS sınavlarında en fazla aynı soruları yakalayan kurum yaptığınız için, Kendilerine ve işlerine olan özgüven ile KPSS alanında ilk kez GARANTİ BELGESİ verebildiğimiz için, KPSS Sınavlarında Türkiye genelinde derecelere değer görüldüğümüz, yenilikleri yakalayan, incelemeler yapan, çabuk ve şevkle öğretim yaptığınız için, Koşulsuz Müşteri Memnuniyetini basılı materyallere baskın yapmak için değil, göstermek için yeni teknolojileri bünyesinde barındıran kuruluş yaptığınız için, Teşekkürler… Birbirine ihtiyaç duyan, Ben yok, biz!demenin gururunu yaşayan büyük bir aileyiz! İnsana verdiğimiz bedel, çalışanlarımıza duyduğumuz güven ve kurum olmanın sorumluluğuyla büyüdük, güçlendik Eğitim Ihtiyaç’tır…  

858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt