nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Günümüzde bilgisayar kullanıcıları eskisinden daha fazla program ve işletim sistemi aracı kullanmaktadırlar İhtiyaçların artmasıyla beraber bilgisayarın daha fonksiyonel uygulama ihtiyacı da paralel olarak artıyor Bu gelişme daha çok program kullanılması gerektiriyor
Yedekleme programları, bakım programları, antivirüs ve anti spyware yazılımları en fazla ihtiyaç duyulan programlardır Bu programların birçok internet ortamında çevrimiçi satılıyor ve mağazalarda bu programlara yüz yüze gelmek basit değil
Ülkemizde Internet kullanıcılarının çok azı internet üstünde alışveriş yapıyor Dolayısıyla bu tip programlara ya dergi cd&dvd lerinde rastlıyoruz veya download sitelerindedir Ama programların en kusursuz sürümleri defalarca üreticinin sitesinde mevcuttur Sürekli güncellenen ve hataları en üye indirilen programların son versiyonlarını uygulamak en doğrusudur Sık güncellenmeyen, profesyonel yönetilmeyen ve stabil olmayan sitelerden program indirmek doğru bir tavır değildir
Eğitim alanında kullanılan bir takım yardımsever programlar;
*İşletim Sistemleri – Windows 7 , Windows 8 vb
*Microsoft Office Yazılımları – Word, Excel, Powerpointvb
*Antivirüs Programları – Avast, Norton vb
*Video Oynatıcıları – Bs Player, Gom Player vb
*Müzik Çalar Programları – Winampvb
*EKitap Görüntüleyici Programlar – Adobe Reader vb
*İnternet Tarayıcıları – İnternet Explorer, MozillaFirefox, Google Chrome vb *
Yedekleme programları, bakım programları, antivirüs ve anti spyware yazılımları en fazla ihtiyaç duyulan programlardır Bu programların birçok internet ortamında çevrimiçi satılıyor ve mağazalarda bu programlara yüz yüze gelmek basit değil
Ülkemizde Internet kullanıcılarının çok azı internet üstünde alışveriş yapıyor Dolayısıyla bu tip programlara ya dergi cd&dvd lerinde rastlıyoruz veya download sitelerindedir Ama programların en kusursuz sürümleri defalarca üreticinin sitesinde mevcuttur Sürekli güncellenen ve hataları en üye indirilen programların son versiyonlarını uygulamak en doğrusudur Sık güncellenmeyen, profesyonel yönetilmeyen ve stabil olmayan sitelerden program indirmek doğru bir tavır değildir
Eğitim alanında kullanılan bir takım yardımsever programlar;
*İşletim Sistemleri – Windows 7 , Windows 8 vb
*Microsoft Office Yazılımları – Word, Excel, Powerpointvb
*Antivirüs Programları – Avast, Norton vb
*Video Oynatıcıları – Bs Player, Gom Player vb
*Müzik Çalar Programları – Winampvb
*EKitap Görüntüleyici Programlar – Adobe Reader vb
*İnternet Tarayıcıları – İnternet Explorer, MozillaFirefox, Google Chrome vb *