Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eğitim alanında kullanılan faydalı programlar

Eğitim alanında kullanılan faydalı programlar
0
128

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Gunumuzde bilgisayar kullanıcıları eskisinden daha cok program ve işletim sistemi aracı kullanmaktadırlar İhtiyacların artmasıyla beraber bilgisayarın daha işlevsel kullanım ihtiyacı da paralel olarak artıyor Bu gelişme daha cok program kullanılması gerektiriyor
Yedekleme programları, bakım programları, antivirus ve anti spyware yazılımları en cok ihtiyac duyulan programlardır Bu programların coğu internet ortamında cevrimici satılıyor ve mağazalarda bu programlara rastlamak kolay değil

Ulkemizde Internet kullanıcılarının cok azı internet uzerinde alışveriş yapıyor Dolayısıyla bu tip programlara ya dergi cd&dvd lerinde rastlıyoruz ya da download sitelerindedir Ancak programların en hatasız surumleri her zaman ureticinin sitesinde mevcuttur Surekli guncellenen ve hataları en aza indirilen programların son versiyonlarını kullanmak en doğrusudur Sık guncellenmeyen, profesyonel yonetilmeyen ve stabil olmayan sitelerden program indirmek doğru bir davranış değildir

Eğitim alanında kullanılan bazı faydalı programlar;
*İşletim Sistemleri – Windows 7 , Windows 8 vb
*Microsoft Office Yazılımları – Word, Excel, Powerpointvb
*Antivirus Programları – Avast, Norton vb
*Video Oynatıcıları – Bs Player, Gom Player vb
*Muzik Calar Programları – Winampvb
*EKitap Goruntuleyici Programlar – Adobe Reader vb
*İnternet Tarayıcıları – İnternet Explorer, MozillaFirefox, Google Chrome vb

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye