Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eğitim ile ilgili atasözleri ve deyimler

Eğitim ile ilgili atasözleri ve deyimler
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Eğitim ve öğeretimle ilgili atasözleri ve deyimler

Abdal soy binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır

Ağaca çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur

Ağaç yaş iken eğilir

Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık

Sanatını ustadan öğrenmeyen (görmeyen) öğrenemez

Sarımsağı gelin etmişler, kırk gün kokusu çıkmamış

Sora sora Bağdat bulunur *

Similar threads

eğitimin önemi ile ilgili atasözleri Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp Bir gemiyi iki reis batırır Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır Ağaca meydana çıkan keçinin dala bakan oğlağı olur Ağaç yaş iken eğilir Hocanın vurduğu yerde gül biter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Eğitim ve oğeretimle ilgili atasozleri ve deyimler Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır Ağaca cıkan kecinin dala bakan oğlağı olur Ağac yaş iken eğilir Acele bir ağactır, meyvesi pişmanlık Sanatını ustadan oğrenmeyen (gormeyen) oğrenemez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
eğitimin onemi ile ilgili atasozleri Bilmemek ayıp değil oğrenmemek ayıp Bir gemiyi iki reis batırır Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır Ağaca cıkan kecinin dala bakan oğlağı olur Ağac yaş iken eğilir Hocanın vurduğu yerde gul biter...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
ingilizce atasözleri ve türkçe karşılıkları, ingilizce türkçe atasözleri, ingilizce atasözler ingilizce atasözleri ve anlamları Strike while the iron is hot Aba vakti aba, yaba vakti yaba Give a dog a bad name and hang him Adı çıkmış doksana inmez seksene Decline begins by...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
A Harfi İle Başlayan Deyimler Ve Atasözleri Deyimler Ve Atasözleri A İle Başlayan Atasözleri: Aba altında er yatar Aba da bir diba da giyene, güzel de bir çirkin de sevene Aba vakti aba, yaba vakti yaba alan şaşmaz Aba vakti yaba, yaba vakti aba Abanın kadri yağmurda bilinir Abdal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt