Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

eğitim şart!!! yardımcı olur musunuz arkadaşlar

eğitim şart!!! yardımcı olur musunuz arkadaşlar
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
eğitim koşul!!! muavin olur musunuz arkadaşlar ilk önce bu başlık altından yazmayı uygun gördüm çünkü konu sırık eğitimegitimsartyardimciolurmusunuzarkadaslar5c518ed14ae5falt sorunun kaynagına dogru gideli ve ilk olarak kendimden bahsedeyim anadolu teknik iş lisesi bilgisayar bölümü mezunuyum(halk müziği aralarında hala endüstri deniyoregitimsartyardimciolurmusunuzarkadaslar5c518ed14ae5falt :D Big Grin :D) okula iyice yanlış bir karar vererek girdigimi düşünüyorm çünkü ilgi alanım ne bilgisayar nede elektronik agırlıklı herhangi bişey öyle ancak bölümümde bilgisayar donanımken sorun daha da büyüdü ve mektep bana zindan oldu derslerim özellikle atelye asıl dersim yani kötüydü(zar zor gectim diyebilirim) öyle böyle gecti mektep bitti geldik öss'ye dershaneye gittim ve bütün anlamıyla kendimi verip çalıştım diyemem lakin yinede bişeyler yaptım katsayı problemide saolsun zoraki pc bölümü tercih ettim ve uçuk puanları yüzünden ve basarısızlıgımdan dolayı olmadıegitimsartyardimciolurmusunuzarkadaslar5c518ed14ae5falt :( Frown :( bu sene yeniden denedim olmadı 2 yıllık bile olmadıegitimsartyardimciolurmusunuzarkadaslar5c518ed1cbb5egifalt :uhu: :uhu: :uhu: en azından 2 takvim istiyordum lakin olmadı! bu yıl yeniden hazırlanıp o sınava girmek İSTEMİYORUM niçin bilmiyorum lakin istegim değil yani hiççç hemde bir meslegim olsun elbetteki istiyorum ama örn;kpss gibi bişeyden yani memurluk gibi bişey kpss de girdim ve 7086 puan aldım bi işe yaramadı ben şimdi ne yapayımmegitimsartyardimciolurmusunuzarkadaslar5c518ed22c661gifalt :shootout: Shootout :shootout: diyeceksinizki daha yolun basındasın ama istegim kırılmışken olmaz bunu biliyorum her tarafta o imtihan olmazzzzzz ve hoş 2 yıllık bölümler yada ayrı bir dalda öbür meslekler önermenizi istiyorum tecrübeli görmüş geçirmiş arkadaslarım ablalarımseverek yapabilecegim bişey ne bileyim örn;kuaförlük kursu olabilir bu yalnızca örnek yanii asistan olursanız fazla sevinirim yada benim durumumda olan arkadaslar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin paylasalım dertleselim ne yapsın elmalııışimdiden tesekkürlerr herkeseee  

858,496Konular
981,848Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt