Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eğitimde iyi örnekler Konferansı

Eğitimde iyi örnekler Konferansı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Eğitimde iyi örnekler Konferansı başlıyor

Eğitim Reformu Girişiminin (ERG) 2004 yılından bu yandan düzenlediği Eğitimde İyi Örnekler Konferansları sınıfta, okulda, mektep dışarıya öğrenmeyi ve öğrenme ortamlarını zenginleştirmek için çaba bildiren öğretmenleri ve eğitimcileri meslektaşlarıyla bir araya getirerek iletişim ve işbirliği temelinde yeni öğrenme ortamları yaratmayı hedefliyor
Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2019, 31 Mart 2019 tarihinde Sabancı Üniversitesinde düzenlenecek ve üniversite öncesi örgün ve yaygın eğitim çerçevesinde aşağıdaki konularda başvurular kabul edilecek;
Eleştirel Düşünme Beceri, Bedel ve Tutumları Kazandıran ÖğrenmeÖğretme Etkinlikleri Kaynaştırma ve Özel Eğitim Hoca Eğitiminde Yaşıt Desteği Modelleri Erken Çocukluk Eğitimi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Özel Dilekçe Alanı (Sabancı Üniversitesi işbirliği ile) Meslek Eğitimi Özel Başvuru Alanı (TÜSİAD işbirliği ile)
Başvurular 6 Ocak 2019 Cuma günü 1800e dek elektronik olarak yapılması gerekiyor Bu tarihten sonradan elektronik kullanım sistemi otomatik olarak kapanacağından dilekçe yapılamayacaktır Postayla gönderilen tatbik eklerinin de 6 Ocak 2019 Cuma günü postaya verilmiş ve 13 Ocak 2019 Cuma 1800e değin Eğitim Reformu Girişimi'ne ulaşmış olması gerekiyor

Dilekçe İçin Tıklayınız

*

858,527Konular
981,505Mesajlar
31,510Kullanıcılar
aphelios0182Son üye
Üst Alt